audiokostas Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Τι προβλημα? ??? ???(εκτος αν δε λεγεται δημοσια οποτε πασο). Πριμαντονισμοί φίλτατε, πριμαντονισμοί. Επειδή ξεπέρασε τα είδωλά του στη κιθάρα, ποδοπάτησε τους τραγουδιστές που θαυμάζαμε, θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να συμπεριφερθεί "ανάλογα". Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Noμιζω οτι ο Νεστορας ειναι τετοιου βεληνεκους(πλακα κανουμε-παρακαλω την κλικα και τα μελη της μαφιας LK και λοιποι να ειναι επιεικεις μαζι μου)που η απουσια του ΦΩΝΑΖΕΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Οι στίχοι απλοί και περιεκτικοί έπιασαν το 100% το νόημα των Blues. :) Σ ευχαριστω πολυ Lord! Χαιρομαι που γινεται και μια αναφορα στους στιχους κι ας μην διεκδικουν δαφνες σουβλακι απ του Μπαιραχταρη... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 κι ας μην διεκδικουν σουβλακι απ του Μπαιραχταρη... :D Έχει Μπαϊραχτάρη και στην Καβάλα? :o Βρε μήπως πας για μπάνιο στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης? Την Κυριακή είδα έναν εκεί που φορούσε μαγιώ "Πάττυ". ;D Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο το ότι μόλις επέστρεψε ο Πρόεδρας από διακοπές, ανέβασες blues κομμάτι. Ποιά σκοτεινή συνομωσία κρύβεται άραγε πίσω από αυτό? :-X περιμενω ακομα... ;D Μην μου πεις ότι περιμένεις οδηγίες για τα links! Νόμιζα ότι όλα ήταν εντάξει. Αν περιμένεις αυτό, let me know. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Noμιζω οτι ο Νεστορας ειναι τετοιου βεληνεκους(πλακα κανουμε-παρακαλω την κλικα και τα μελη της μαφιας LK και λοιποι να ειναι επιεικεις μαζι μου)που η απουσια του ΦΩΝΑΖΕΙ! ΑΠΟΦΑΣΗ 1/3-8-2011 Καλούνται όλα τα μέλη της μαφίας να πειθαρχήσουν ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ –ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο NESTOR APOS. Θα τεθεί θέμα μαφιακής πειθαρχίας :P Εξαιρείται ο Αδελφός Freerock, διότι έχει thread εν εξελίξει ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 1/3-8-2011 Καλούνται όλα τα μέλη της μαφίας να πειθαρχήσουν ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ –ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο NESTOR APOS. Θα τεθεί θέμα μαφιακής πειθαρχίας :P Σας ενημερώνω ότι ο Νεστορας, θα σιωπήσει. Και κατ'επέκταση αυτού, θα σιωπησω κι εγώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Έχει Μπαϊραχτάρη και στην Καβάλα? :o Την Κυριακή είδα έναν εκεί που φορούσε μαγιώ "Πάττυ". ;D Ποιά σκοτεινή συνομωσία κρύβεται άραγε πίσω από αυτό? :-X Μην μου πεις ότι περιμένεις οδηγίες για τα links! Νόμιζα ότι όλα ήταν εντάξει. Αν περιμένεις αυτό, let me know. ;) Oχι,αλλα καποτε αλητεψαμε κι εμεις γυρω απ την Ακροπολη... ;) Aρχισε να πουλαει το signature μου... :P Πολλες συνομωσιες...τον ορκο στον εστειλα? Oχι ρε συ,περιμενω να λιθοβολησω... ;)τον Προεδρα που το μυαλο του ειναι ολο στο φαγι και τη θαλασσα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Oχι ρε συ,περιμενω να λιθοβολησω... ;)τον Προεδρα που το μυαλο του ειναι ολο στο φαγι και τη θαλασσα... ;D Και που να ναι ωρε Πετροσταυρο(απ το Πετρολουκας)?Στις φεδερ και τις τσιπσον? Βγαλ τες εσυ τες πετρες και ριχτες μου μετα. Σας ενημερώνω ότι ο Νεστορας, θα σιωπήσει. Και κατ'επέκταση αυτού, θα σιωπησω κι εγώ. Μ2 Korg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Μ2 Korg. Mια κλικα ειχαμε και μεις και ντη γκανατε βουκινο(γραφη κλικας..) :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Τι κιθάρα χρειάζομαι για να μπω στην κλίκα; Υπάρχουν περιορισμοί σωματικών διαστάσεων; (αν όχι θα έπρεπε) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση