Προς το περιεχόμενο

Fender Tele Japan...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν έκανα τα πρώτα μουσικά μου βήματα(στράααατα στρατούούούλαα... :lol: ) και ενώ ήμαν ακόμη 15 ετών, είχα την τιμή να παίξω για κάμποσο διάστημα με την πρώτη μπάντα μου μπάσο και μάλιστα το μπάσο που ενοικίαζε το στούντιο που παίζαμε στην γειτονιά μας (τότε γνωστού αλλά μετέπειτα καταξιωμένου μουσικού ελλ. γκρούπ) ήτονε ένα Fender Japan Jazz Bass silver & rosewood ταστιέρα. Δυστηχώς θα πώ μ@λ@κία αν προσπαθήσω να το "συγκρίνω" και γιατί τότε σιγά μην καταλάβαινα την αξία του και έπειτα συνέχισα ως κιθαρίστας, οπότε ...... ΑΛΛΑ αυτό που μου έχει "μείνει" είναι το αποτύπωμα ενός ΤΕΛΕΙΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ σε σχέση με άλλα που δοκίμασα τότε αλλού σε καταστήματα.

Επίσης ΤΡΕΛΗ εντύπωση μου είχε κάνει και ένα μπάσο Fender Mustang πιθανότατα 70ς ή και ποιό παλιό δεν το έχω ψάξει σε άλλο στούντιο ενός θείου παιδικού μου φίλου και band mate τότε & συμφορουμίτη τώρα :lol:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Επίσης ΤΡΕΛΗ εντύπωση μου είχε κάνει και ένα μπάσο Fender Mustang πιθανότατα 70ς ή και ποιό παλιό δεν το έχω ψάξει σε άλλο στούντιο ενός θείου παιδικού μου φίλου και band mate τότε & συμφορουμίτη τώρα :lol:

Τα mustang είναι κορυφή! Έχει ένας γνωστός μου και καιρό τώρα τον ψήνω να μου το πουλίσει κάποτε!

Ολα καλα και ολα ωραια, αλλα δυστυχως οι Γιαπωνεζικες Φεντερ εχουν τα μικρα βιντατζ ταστα και 7.25" ραντιους...

okai LS85Q

Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist

"Παιδιά ηρεμήστε.

"Δεν γίνεται να με πείσει κανείς ότι σε μια κιθάρα των 500€ έχει καθίσει κάποιος να φτιάξει τέλεια κορώνα στα τάστα. :wink: "

Ε,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΙΝΕΙΣ 70-80 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ

Η ROCKINGER ΟΜΩΣ "ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΧΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ :wink:

"Εκτός αν έχουν τίποτα κινεζάκια σκλάβους με ταλέντο στο fret dressing. "

ΟΙ ROCKINGER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ (ΤΑ ΞΥΛΑ ΔΗΛ.ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ "ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ" ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ)

"Προσοχή, δε λέω ότι δεν υπάρχει προσοχή στη λεπτομέρεια, απλώς υπάρχουν διαδικασίες που κοστίζουν σε χρήμα και σε χρόνο, γι'αυτό δεν εκτελούνται σε καμμία κιθάρα ευρείας παραγωγής, στη μέση κατηγορία τιμής και κάτω.

Μαζί με τα υπόλοιπα του σεταρίσματος, αυτή είναι η διαφορά που κάνει μια Suhr ή μια Anderson... πράγμα που το πληρώνεις βεβαίως.

"

ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. :lol:

"Για όσους έχουν ασχοληθεί με τις τελευταίες Fender, μπορείτε να μαντέψετε ποια ήταν η διαφορά ανάμεσα σε μια Deluxe 50 years Anniversary και σε μια 'απλή' Deluxe? :wink"

ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ?? :lol:

Ανυπομονώ το καλοκαίρι που θα ανέβω Αγγλία να δοκιμάσω τα μπάσα της Fender Japan. Έχω σταμπάρει μερικά μαγαζιά που φέρνουν αλλά οι τιμές είναι φωτιά σε σχέση με το να πάρεις κατευθίαν απο ishibashi.

Τα δυο καλυτερα μπασα που εχω παιξει στη ζωη μου ηταν Fender Japan,ενα 70s Jazz Bass & το αγαπημενο μου STING SIGNATURE (το οποιο απλα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε στη ζωη στο κεφαλαιο "ηχος μπάσου",να φανταστεις πουλησα το MM μου & το JB μου μολις το αγορασα μια και ουτε εγω ,ουτε οποιοσδηποτε μπασίστας ερχονταν για ηχογραφηση στο studio δεν τα αγγιζε πια,μετα την αγορα (απο το ebay 300 euro) του Sting :D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

"

Ε' date='ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΔΕΙΝΕΙΣ 70-80 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ

[/quote']

Ναι, είναι γνωστό εξάλλου ότι με 80 Ευρώ όλοι κάνουν την ίδια δουλειά με τον ¶ντερσον. :D

Το Πλεκ είχε 200€ τελευταία φορά που κοίταξα.

ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. :lol:

Αν καθίσεις να υπολογίσεις πόσο θα σου κοστίσει μια κιθάρα με τα ίδια ξύλα, φινίρισμα, μαγνήτες, hardware, ηλεκτρονικά, Plek, Buzz Feiten, σετάρισμα και μια σκληρή θήκη, θα δεις ότι ξεπερνάει τα 1500€.

Ε, τα υπόλοιπα τα δίνεις για την εγγύηση και το σηματάκι στο headstock (= μεταπωλητική αξία).

ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ?? :lol:

Πνευματώδες. :roll: :lol: :lol:

Όχι, οι Anniversary είχαν πολύ περισσότερη προσοχή στο στήσιμο και ειδικά στη δουλειά στα τάστα. Τα χρυσάφια και η επετειακή θήκη ήταν το κερασάκι στην τούρτα απλώς.

Τα δυο καλυτερα μπασα που εχω παιξει στη ζωη μου ηταν Fender Japan' date='ενα 70s Jazz Bass & το αγαπημενο μου STING SIGNATURE (το οποιο απλα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε στη ζωη στο κεφαλαιο "ηχος μπάσου"[/quote']

Kαλά εδώ και χρόνια μ'εχεις βάλει στη μπρίζα με αυτό το Sting! Θα με φάει η περιέργια μέχρι να παίξω με ένα! :lol:

Το Πλεκ είχε 200€ τελευταία φορά που κοίταξα

γιατι ειναι απαραιτητο??τοσα χρονια δηλ. χωρις αυτο δεν υπηρχαν σωστα σεταρισμενες κιθαρες??

Ειναι παντως πραγματικα αστειο το κολλλημα που ολοι μας τρωμε με καθε νεα γκατζετια... :lol:

Βγαινει το Buzz Feiten?ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Βγαινει το Πλεκ?ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! :lol:

δοξα τω θεω ολες μου οι κιθαρες (ευχαριστως να τις δοκιμασεις οποτε θες :wink: ) παιζουν σαν βουτυρο και ιντοναρουν θαυμασια & δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω ουτε plek ουτε μεκ... :lol: & βεβαια να πληρωσω μια περιουσια για ενα σετ-απ (ευχαριστω το κανω και μονος μου τζαμπα.. :lol: )

αν δε , θελω ΤΕΛΕΙΑ ταστα τη δινω στον Kαγμακη και μου κανει δουλεια που ουτε ο καλυτερος αμερικανος δεν κανει (για τα μισα λεφτα :wink: )

σορρυ αλλα δεν δινω 1000 με 1500 ευρω για "μεταπωλητικη αξια" (που ετσι κι αλλοιως ειναι χαμηλοτερη ειδικα σε μη "γνωστα" οργανα & ενα σηματακι.... :lol:

και βεβαια αυτο που παντα με ενδιαφερει ειναι ο ΗΧΟΣ & στα αυτια μου οι Anderson π.χ ειναι κακοηχες,μονοδιάστατες & "σκληρες" (ισως οι χειροτεροι μαγνητες που εχω ακουσει ποτε,για τα γουστα μου πάντα :wink: ) και καποιες Suhr που δοκιμασα δεν μου "ειπαν" και πολλα ηχητικα (σεταρισμενες τελεια ηταν αλλα το ιδιο καλα σεταρισμενη ειναι και η τελε μου του 70) δεν ειχαν ασχημο ηχο αλλα ηχο "fender" δεν ειχαν...

Προσφατα δοκιμασα σε εγγραφη πλαϊ-πλαϊ μια Anderson tele & την κακοφτιαγμενη τελε μου του 70 & η Anderson εφαγε ΤΡΕΛΛΟ ξυλο :lol:

Προσφατα δοκιμασα σε εγγραφη πλαϊ-πλαϊ μια Anderson tele & την κακοφτιαγμενη τελε μου του 70 & η Anderson εφαγε ΤΡΕΛΛΟ ξυλο :lol:

Koυρδισμένο??? :lol: :lol: :lol:

Βραστα κι αστα σαν τενεκες με χορδες ακουγότανε μπροστα στο φεντερονι... :lol:

ελα ρε;αληθεια;το περιεργο θα ηταν να πεις το αντιθετο :lol: :lol:

αφου οτι κιθαρα εχεις παιξει απο gibson es335-gibson les paul custom-anderson-tyler κτλ. κτλ.,ειναι ολες κουπια,ψυχρες και ασχημα κατασκευασμενες.... :lol: :lol: :lol:

κοιτα να δεις συμπτωση ρε παιδι μου ολες οι ..boutique στα χερια σου μετατρεπονται σε κουπια,ψυχρες,ψοφιες και ασχημα κατασκευασμενες και ολες των 500€ μετατρεπονται σε κιθαρες με απιστευτη κατασκευη,απιστευτα φινιρισματα κτλ κτλ...

ΜΙΑ φορα δεν εχει γινει το αντιθετο....!!! :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου