Superfunk Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Αυτό εννοώ. Θέλεις μια ομάδα ικανοτήτων, μαζί με τύχη, γνωστούς, κλπ, για να κάνεις κάτι. Το ταλέντο μόνο δε φτάνει, η δουλειά μόνο δε φτάνει, η ομορφιά μόνο δε φτάνει, κλπ.... Ακριβως,δεν διαφερει δηλ. σε ΤΙΠΟΤΑ απο οποιαδηποτε αλλη ΔΟΥΛΕΙΑ. Για να πετυχεις χρειαζεται να εισαι και ταλεντο,και δουλευταρας και να κανεις καλες δημοσιες σχεσεις και να προσεχεις την εμφανιση σου και να εισαι παντα on time και να φερεσαι επαγγελματικα και ,και,και.... Mε τον ορο "πετυχεις" εννοω φυσικα αυτο που εννοει ολος ο κοσμος (δηλ.να κερδισεις χρημα και αναγνωριση...ή εστω μονο χρημα.... ;D...μια και ειδικα στην Ελλαδα...ολοι οσοι σε κρινουν θα ειναι...καλυτεροι απο εσενα και "ριγμενοι" απο την ατιμη την κενωνια.. ;D,τα κυκλωματα...την παλιοζωη και διαφορους αλλους φανταστικους εχθρους απο το υπερπεραν... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Ακριβως,δεν διαφερει δηλ. σε ΤΙΠΟΤΑ απο οποιαδηποτε αλλη ΔΟΥΛΕΙΑ. Για να πετυχεις χρειαζεται να εισαι και ταλεντο,και δουλευταρας και να κανεις καλες δημοσιες σχεσεις και να προσεχεις την εμφανιση σου και να εισαι παντα on time και να φερεσαι επαγγελματικα και ,και,και.... Ταλέντο ................ Κορμάρα................. Κι από πρόσωπο........ Δουλευταράς............ Δημοσιοσχεσίτης........ Πάντα στην ώρα του... Άκρως επαγγελματίας.. Πες μου σε παρακαλώ και τα άλλα "και" για να βρω το λάθος μου Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 1.05 απόδοση για μέχρι και 5 σελίδες θέμα. 2.10 απόδοση για 6+. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Ταλέντο ................ Κορμάρα................. Κι από πρόσωπο........ Δουλευταράς............ Δημοσιοσχεσίτης........ Πάντα στην ώρα του... Άκρως επαγγελματίας.. Πες μου σε παρακαλώ και τα άλλα "και" για να βρω το λάθος μου Για (ξανα)σκέψου τότε...μήπως κανα2-3 από τη λίστα σου δεν είναι σωστά? ;) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Θα σου πω σε προσωπικό επίπεδο για κάτι κορμιά που δεν τα χωράει το σαλόνι μιας 730. Πρωί πρωί άρχισες με κουτάκια..... Την καλημέρα μου. 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Μπορειτε να επεκταθειτε λιγο και στο τι χρειαζεται για την προοδο στο ιδιο το αντικειμενο (μουσικη) -εκτος απο τη μελετη της ιδιας φυσικα- και οχι στην προοδο της καριερας? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Για (ξανα)σκέψου τότε...μήπως κανα2-3 από τη λίστα σου δεν είναι σωστά? ;) :D Αδιαφορεί για τον φθόνο των άλλων....... Μπορειτε να επεκταθειτε λιγο και στο τι χρειαζεται για την προοδο στο ιδιο το αντικειμενο (μουσικη) -εκτος απο τη μελετη της ιδιας φυσικα- και οχι στην προοδο της καριερας? Ναι. Πολύ δουλειά, αγάπη (για το αντικείμενο), πάρα πολύ δουλειά, σεβασμός, λίγο ακόμη δουλειά και κάπου στο βάθος, ε να το χεις και λίγο βρε αδερφέ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Γιατί το γύρισες σε προσωπικό επίπεδο; (μου άρεσε το στυλ με τα κουτάκια). Να μείνουμε στο γενικό ''κακό''. Είναι πιο γκλαμ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Πες μου σε παρακαλώ και τα άλλα "και" για να βρω το λάθος μου 1.Κοιταξε αν το target group σου φτανει για να σε.... ζησει (σε απλα ελληνικα αν κανεις μουσικη που την ακουνε,και ειναι προθυμα να ..πληρωσουν για να την ακουσουν, πανω απο 2000 ατομα στην Ελλαδα.. ;D) συνηθως αυτο επιτυγχανεται οταν καποιος συνειδητοποιήσει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ζει.. ;D (μπορει να σε εκπλησει το γεγονος αλλα αρκετοι συμπατριωτες μας που ασχολουνται με τη μουσικη νομιζουν οτι ζουν στο Seattle,στο Λονδινο,στο Σικαγο ή στο Δελτα του Μισισσιπη... ;D ) 2.Αν οντως το target group σου ειναι σωστο τσεκαρε αν οντως δουλευεις πανω στο αντικειμενο σου (μουσικη) τουλαχιστον 12 ωρες την ημερα (για προβες,τρεξιμο,δημοσιες σχεσεις κτλ),ολοι οι γνωστοι μου που εχουν πετυχει στην Ελλαδα (σε διαφορα εμπορικα ειδη μουσικης) τοσο,και παραπανω,περιπου δουλευουν..(οι περισσοτεροι εχουν να πανε.... διακοπες καμμια 10αρια χρονια...) και στο τι χρειαζεται για την προοδο στο ιδιο το αντικειμενο (μουσικη) τι εννοεις?απλα για να παιζεις καλυτερα και να κανεις καλυτερη μουσικη? αυτο ειναι παντα το ιδιο: μελετη και πολλα ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ (που φυσικα και τα δυο θα βοηθηθουν πολυ αν εχεις και ταλεντο,γενικοτερη μορφωση αλλα και αισθητικη ωστε να τα αφομοιωσεις ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2011 Μπορειτε να επεκταθειτε λιγο και στο τι χρειαζεται για την προοδο στο ιδιο το αντικειμενο (μουσικη) -εκτος απο τη μελετη της ιδιας φυσικα- και οχι στην προοδο της καριερας? Υπάρχει μέλλον; Δεν έχουν ακόμα παιχτεί όλα; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση