yannis37 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Έχω ένα εισητήριο για Malmö που περισσεύει Aυγουστιάτικα θα πας στο Malmo εσυ? ... no comment ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Haris Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Είστε και οι δυό LάΚηδες. ;D Δυστυχώς, όσο κι αν θέλουμε, ένας είναι ο LάΚης. Και καλά έχει κάνει και έχει κατοχυρώσει το όνομα. Ντον'τ μες γουίδ δε λόιερ! ;D Something Wicked This Way Comes
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Aυγουστιάτικα θα πας στο Malmo εσυ? ... no comment ;D Ναι. 1) Έχει το καλύτερο φεστιβάλ. http://www.malmofestivalen.se/ 2) Έχει τη καλύτερη θερμοκρασία.(Εκτός και αν προτιμάς τα 40άρια). 3) Και τα πεθερικά μου είναι έτοιμα να εκτελέσουν κάθε επιθυμία μου. Εσύ δεν θα πήγαινες? ;) InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 3) Και τα πεθερικά μου είναι έτοιμα να εκτελέσουν κάθε επιθυμία μου. ...μην χάσουν το κελεπούρι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 ...μην χάσουν το κελεπούρι... Γαμπρός από Ελλάδα φίλος, όχι ότι και ότι, ότι πρέπει... ;D Μεσογειακός, lover, rock star και όλο το πακέτο ;D Όχι σαν τίποτα... Europe και τρίχες, που είναι λες και το έσκασαν από το κομμωτήριο. The real thing ;D ;D ;) all this has happened before and will happen again
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 3) Και τα πεθερικά μου είναι έτοιμα να εκτελέσουν κάθε επιθυμία μου. Εσύ δεν θα πήγαινες? ;) φερε τους ανθρωπους ρε, να κανουν κανενα μπανιο ;D που πας να τους φορτωθεις κιολας ;D ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Γαμπρός από Ελλάδα φίλος, όχι ότι και ότι, ότι πρέπει... ;D Μεσογειακός, lover, rock star και όλο το πακέτο ;D Όχι σαν τίποτα... Europe και τρίχες, που είναι λες και το έσκασαν από το κομμωτήριο. The real thing ;D ;D ;) Friend :) ...μην χάσουν το κελεπούρι... ...or foe. ;D InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2011 foe...foe ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση