Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για shredding (μέχρι 4000 ευρώ).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κιθάρα που έχω τώρα κάνει 600 ευρώ,με ικανοποιεί 100% αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει το κάτι παραπάνω που θέλω.

Αυτο μου εφτασε.

Eπειγοντως καφε με το BOB.(10LAMIA).

Στειλτου πμ να μαθεις σε ποιο χωριο της Ελβετιας ειναι μεχρι 23 Αυγουστου. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αναρωτιέμαι τι αξίας κιθάρα (αλλα και συνολικό εξοπλισμό) είχαν τα μέλη εδώ στα 18 τους χρόνια...

Χμμ.... ωραιο νεο θεμα μυριζομαι 8)

Με 4000 ευρώ αγόρασε το δεξί χέρι του petrucci. μπορεί να κοστίσουν και κατι παραπάνω τα εργατικά (πριονια, χειρουργίο κτλ) οποτε μάζεψε 6000. για τη μεταμόσχεση επειδή θα είναι custom δεν ξέρω ποσο μπορεί να πάει.

• Moderator

Με 4000 ευρώ αγόρασε το δεξί χέρι του petrucci. μπορεί να κοστίσουν και κατι παραπάνω τα εργατικά (πριονια, χειρουργίο κτλ) οποτε μάζεψε 6000. για τη μεταμόσχεση επειδή θα είναι custom δεν ξέρω ποσο μπορεί να πάει.

Χαχαχαχαχαχαχαχα καλύτερη απάντηση EVER!  ;D Άμα είναι να πάω για τέτοια αγορά,θα πάρω και τα 2 χέρια,άρα να μαζέψω κάνα 10χίλιαρο :P

More is more. Yngwie Malmsteen

Ποια χερια του Petrucci; Με 4 χιλιαρικα παιρνεις "εξοπλισμο" που θα σε κανει να νομιζεις οτι ΕΙΣΑΙ ο Petrucci και ο Vai και ο Malmsteen μαζι αμα λαχει. ;D Ασε που μερικοι μερικοι νομιζουν οτι ειναι απαραιτητο και για να γραψεις καλη μουσικη...

Ξοδευτε τα λεφτα σας εξυπνα παιδες.

αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει το κάτι παραπάνω που θέλω.

εισαι σιγουρος οτι φταιει η κιθαρα?

btw τι ENIΣXYTH εχεις? (γνωριζεις φανταζομαι οτι ο ενισχυτης παιζει σημαντικοτερο ρολο και απο την κιθαρα ετσι δεν ειναι?)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Φίλε, Bill, επειδή απ' ότι καταλαβαίνω, και καθ' ότι έχει έρθει η ώρα της αναβάθμισης του οργάνου, θα προχωρήσεις άμεσα σε αγορά κιθάρας, συνιστώ, δίνοντας μόνο 1000 ευρώ, να πάρεις, αφού δοκιμάσεις, βέβαια, κιθάρα αξίας 1500-1800 ευρώ. Πώς θα συμβεί αυτό; Απλούστατα ερευνώντας την αγορά των μεταχειρισμένων οργάνων. Όπως, ήδη, έχω ξαναγράψει, αυτό θέλει λίγο προσοχή, αλλά θα σου βάλει στα χέρια ένα όργανο το οποίο μάλλον δεν θα χρειαστεί να ξαναλλάξεις στο μέλλον, παρά μόνο, ίσως, να συμπληρώσεις, με ένα δεύτερο, αν απαιτηθεί. Για ψάξ' το λίγο...υπάρχουν πραγματικά ωραία όργανα εκεί έξω.

Έχεις σκεφτεί πόσα κουρέματα έχεις κάνει στα μαλιά σου και πόσα στύλ ντυσίματος έχεις αλλάξεις μέχρι να βρεις αυτό που σε εκφράζει τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής σου?

Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν κάθε μέρα διαφορετικό φαγητό στο πιάτο τους ή δεν του νοιάζει το ξαναζεσταμένο ή και το άδειο πιάτο.

Μην λές για πάντα να κρατήσεις μια κιθάρα γιατί ευτυχώς ζούμε σε ένα δυναμικό ανοικτό σύστημα που λέγεται ζωή. Δεν λέω να μην σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην αποζητάς το καλύτερο για τα αυτάκια σου απλά φαντάσου τον εαυτό σου με την κιθάρα και χωρίς...π.χ. σπουδές ή οτι άλλο σημαντικό θεωρείς εσύ στη ζωή σου, και μετά χωρις αυτή.

Συμπάθαμε που γίνομαι τόσο αμπελοφιλόσοφος αλλά για να ρωτάς εδω μέσα για κάτι που θέλεις να κάνεις σε δύο χρόνια, με ένα ποσό που υπολογίζεις οτι θα έχεις μαζέψει όταν θα είσαι 18 και θα μπορείς να έισαι ελέυθερος ή αλλιώς ενήλικός μάλλον σημαίνει οτι δεν ξέρεις το σωστό τρόπο να βάζεις προτεραιότητες, ξεκίνα από εκεί.

Και πάλι με συγχωρείς αλλά μου βγαίνουν τα πατρικά μου ένστικτα.

Άκου τον Superfunk και την άποψη του για τους ενισχυτές και πόσο σημαντικοί είναι για να φτιάξεις τον ήχο σου, μετά βέβαια σκέψου και πόσο σημαντικά είναι τα δάκτυλά σου για τον ήχο που θέλεις.

Αν ήμουν στη θέση μάλλον θα έδινα ένα μέρος αυτών των χρημάτων για να τα κάνω ταξίδια σε μουσικές εκθέσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο για να παίξω και να ακούσω ήχους και να ανακαλύψω περισσότερο εμένα παρά τους ήχους που έχουν ήδη φτιάξει κάποιες εταιρείες μουσικών οργάνων.

Συμπάθαμε!

Υ.Γ και off topic

Τρελαίνομαι για μακαρονάδες, τις φτιάχνω και μόνος μου! Έχω φτιάξει όσες σάλτσες μπορούσα με κόκκινη αλλά και λευκή όψη και αφού τις έφαγα στο τραπέζι, βαρέθηκα και είπα να αρχίσω να τρώω και σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού ή ακόμα και έξω από το σπίτι. Εντέλει όμως και πάλι μακαρόνια έτρωγα! Η ίδια ιστορία ισχύει και για τη μονογαμία ή ακόμα και για όποια μονο...μανία.

Εγω ειχα μια παρομοια "ορμη" μικρος και δουλεψα 6 μηνες βοηθος σερβιτορου σε πιτσαρια, μαζευοντας δραχμη-δραχμη πολλα για εκεινη εποχη λεφτα (ουτε τολμω να αναφερω ποσα) για να παρω το σουπερ ντουπερ πολυεφε-ενισχυτη-τα κανει ολα και συμφερει που θα ανεβαζε τον ηχο μου σε αλλο επιπεδο.

Κοιτωντας την ιστορια μου αυτη τωρα, και χωρις να θελω να το παιζω σοφος μπαμπα-Στρουμφ, θα προτιμουσα να ειχα δωσει ολο αυτο τον αγωνα, την προσοχη και τον χρονο για να βελτιωσω το κουλο παιξιμο μου και να κανω κανα μαθημα και τις ωρες που εφαγα να εστρωνα τον κ@@@ μου κατω και να μελετουσα. Δεν εννοω οτι δε το κανεις αυτο εσυ, απλα καταθετω το προσωπικο μου βιωμα.

Η αποψη μου για τον φιλο μας τον BillTrantos ειναι να προσπαθεις η μουσικη σου παιδεια και η ικανοτητα σου στην κιθαρα να ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο τον εξοπλισμο σου σαν μουσικος. Βεβαια αυτο παντα στα επιπεδα που να μην σε κρατα πισω ενα "σκαρτο" gear, αλλα νομιζω με τις προσφορες που υπαρχουν αυτα τα χρονια, ειναι πολυ δυσκολο να μην κανεις ενα καλο εξοπλισμο ξοδευοντας λογικα λεφτα. Και παντα μπορουν να γινονται μικρες υπερβολες που θα ικανοποιουν και το αισθημα που εχουμε ολοι μας για more....more....more....

Περνωντας ο χρονος να δεις οτι σιγα σιγα μουσικη ικανοτητα και μουσικος εξοπλισμος θα εξισωθουν απο μονα τους και θα περασεις και σε μεγαλυτερες υπερβολες.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου