Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για shredding (μέχρι 4000 ευρώ).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1500 ευρω σε κιθαρα και ενισχυτη απο αγγελιες..ευκαιριες πολλες..και ειδικα αν εχεις και την ανεση των χρηματων εισαι πιο χαλαρος...

500 ευρω σε δυο τρια πεταλακια για το κατι εξτρα στον ηχο σου

σου μενουν αλλα 2000...κανε μαθηματα....βαλτα στην ακρη...κανε τελος παντων οτι γουσταρεις...παντως να χαλασεις 4000 για ενα οργανο και μαλιστα σε τοσο νεαρη ηλικια πιστεψε με ειναι λαθος κινηση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

φίλε BillTrantos δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ υπάρχει η απόλυτη κιθάρα που θα μαζέψεις ένα σωρό οικονομίες, θα την αγοράσεις και όλα θα είναι τέλεια. Σε αυτό, είτε μπορείς να με πιστέψεις, είτε να το ανακαλύψεις μόνος σου ξοδεύοντας πάρα πολλά χρήματα (που απ ό,τι σε κόβω...ομοιοπαθής GASίτης είσαι οπότε δεν γλυτώνεις..  ;D ).. Καλά κάνεις και ρωτάς και εδώ, δοκίμαζε και όποια κιθάρα μπορείς σε κάθε ευκαιρία, αλλα καλύτερα μάζεψε χιλιάδες ώρες παιξίματος παρά χιλιάδες ευρω και θα αρχίσεις να βλέπεις το θέμα αλλιώς...  ;)

Το topic είναι πραγματικά άκυρο.

Αν θες να δώσεις ντε και καλά 4000 για κιθάρα πάρε μια vintage να μη χάσεις και τα λεφτά σου.Εννοώ μια παλιά δεκαετίας 60...

Για καινούρια είναι καθαρή τρέλα και πιστεύω οτι μια κιθάρα 4000 σε σύγκριση με μια 2500 ευρώ βγάζει το πολύ 1% καλύτερο ήχο..

Επίσης θες και καλό ενισχυτή.

Ο ενισχυτής παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στον ήχο απο την κιθάρα.

Οπότε στην τελική αν έπρεπε οπωσδήποτε να ξοδέψω 4000 για μουσικό εξοπλισμό θα έπαιρνα μια κιθάρα με 2000ευρώ έναν ενισχυτή με 1000 και με τα υπόλοιπα αν έπρεπε να το ξοδέψω θα έπαιρνα άλλη μια κιθάρα με 1000ευρώ για να έχω και κάποιο διαφορετικό ήχο.

Κατ´αρχας υπάρχουν πολλἐς εταίριες που φτιάχνουν Custom High End όργανα. Δεν θα αναφερθώ καν σε εταιρείες τύπου Gibson, Fender κ.λ.π. Κανένα όργανο δεν είναι χειροποίητο και κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρουν αυτό που ζητάς. Εντάξει υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν με τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά εγω δεν θα προτείνω.

Απο την δικιά μου εμπειρία και γνώση, θα σου πρότεινα τα εξής:

Ernie Ball Musicman John Petrucci BFR, πολύ λένε ότι είναι PRS για shredders.

Suhr Modern Custom είτε Pro Series.

Bernie Rico Jr. Guitars, απίστευτες κιθάρες όλες handmade και σου προσφέρει ακριβώς ότι ζητήσεις. (Είναι ο γιός του BC Rich)

Blackmachine Guitars handbuild in London, όπως και οι Jaden Rose.

Deamoness Guitars επίσης πολύ καλἐς. KxK guitars, custom όργανα. Halo guitars, Oni guitars, Hufschmid guitars, Strandberg guitarworks, Flaxwood guitars, Vigier, Ziggy Brown, Nik Huber, κλπ.

Ψάξε και δες τι μπορεί να σου κάνει και τι μπορεί να σου προσφέρει ο καθένας, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Απαντάω καθαρά στην ερωτησή σου και όχι, πως και τι να κάνεις τα λεφτά σου. Γιατί αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Αν θες να δώσεις ντε και καλά 4000 για κιθάρα πάρε μια vintage να μη χάσεις και τα λεφτά σου.Εννοώ μια παλιά δεκαετίας 60...

Υπάρχουν όργανα που δεν χρειάζεται να είναι vintage για να πάρουν αξία και δεν χάνεις τα λεφτά σου.

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Νομιζω οτι με ταβανι στα 2000 εχεις ξεμπερδεψει με μεταχειρισμενα κιθαρα+ενισχυτη που καινουρια ισως τα πληρωνες ακομη και τριπλασια.

Απο κει και περα,αυτα δεν παιζουν μονα τους.

Εχω δει απο κοντα shredders που επαιζαν παπαδες με γελοιο εξοπλισμο και με εκαναν να ντραπω για ολα τα λεφτα που εχω ριξει σε οργανα-μηχανηματα αντι να στρωθω στη μελετη.

Δεν θα αναφερθώ καν σε εταιρείες τύπου Gibson, Fender κ.λ.π. Κανένα όργανο δεν είναι χειροποίητο

Tι εννοείς ακριβώς? Φυσικά και είναι, όχι μόνο στα custom shop τους αλλά και στα φτηνότερα μοντέλα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

• Moderator

Νομιζω οτι με ταβανι στα 2000 εχεις ξεμπερδεψει με μεταχειρισμενα κιθαρα+ενισχυτη που καινουρια ισως τα πληρωνες ακομη και τριπλασια.

Και εγώ θεωρώ πως 2000 ευρώ για bolt on κιθάρα είναι υπεραρκετά. Ακόμη και PRS και Suhr βρίσκεις άνετα σε αυτά τα λεφτά (τα υπέρτατα μανικια κατά την ταπεινή μου άποψη). Προτείνω μια ματιά και στις Mayones. Εξαιρετικές και ιδιαίτερες κιθάρες. Τα υπόλοιπα λεφτά μάλλον θα σου χρειαστούν για έναν καλό power amp, καμπίνα με καλά μεγάφωνα και προενισχυτές (rack).

Άρα σταμάτα να περιμένεις, πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και αγόρασε τώρα...Άσε τους άλλους να δίνουν συμβουλές για την κρίση...Δεν νομίζω Τάκη...

Εχω δει απο κοντα shredders που επαιζαν παπαδες με γελοιο εξοπλισμο

Πόσα post είχαν στο noiz;

Υπάρχουν όργανα που δεν χρειάζεται να είναι vintage για να πάρουν αξία και δεν χάνεις τα λεφτά σου.

Αν εννοείς μεταχειρισμένο όργανο συμφωνώ.

Αλλά μεταχειρισμένη κιθάρα όχι vintage που να κάνει 4000 και που να μην χάνει αξία δε μου έρχεται κάποια στο μυαλό.Ίσως κάποια signature.

Αν μιλάμε για καινούρια κιθάρα 4 χιλιάδων με το που θα βγει απο το μαγαζί θα έχει χάσει ήδη τα 1000.

Αν μιλάμε για καινούρια κιθάρα 4 χιλιάδων με το που θα βγει απο το μαγαζί θα έχει χάσει ήδη τα 1000.

τσιγκουνιες θα κανουμε ?? βαλε και 500 ευρω παραπανω........(σοβαρα μιλαω)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου