Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για shredding (μέχρι 4000 ευρώ).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι πρόσφατα δεν περπατούσα πουθενά :P,ως αυτοδίδακτος έπαιζα ότι ήθελε το group.Αφού άρχισα μαθήματα με έναν καθηγητή με neoclassical επιρροές,άρχισα κι εγώ να κατευθύνομαι προς τα κει.

εμενα φιλε μου αυτο που εγραψες με ανησυχει ακομα πιο πολυ - γιατι δλδ να πρεπει να γινομαστε κλωνοι του καθε δασκαλου ?? ναι δεν λεω πολυ καλη η θεωρεια και η πραξη αλλα.......δικη σου αποψη δεν εχεις ? επειδη πηγες σε καθηγητη που παιζει neoclassical πρεπει και εσυ να παιζεις neoclassical ?? (ασε που καταλαβα με την μια σε πιον εχεις παει)

και ontopic τωρα σε συνεργασια με το offtopic απο πανω θα σου πω το εξης.........ολοι αυτοι οι "μεγαλοι" κιθαριστες neoclassical 1ον δεν εχουν κιθαρες που κοστιζουν τοσο 2ον ξερουν πολυ καλα τι να ζητανε απο μια κιθαρα (πραγμα που λογω του νεαρου της ηλικιας και των βηματων σου στην μουσικη φενεται να μην ξερεις...) και 3ον οτι πιο ακριβο δεν ειναι παντα και οτι πιο καλο (για σενα)  ;D ;D φιλικα στα λεω ολα για να μην παρεξηγηθουμε  :D :D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα €4.000 είναι πάρα πολλά λεφτα για μια κιθάρα...

Επειδή είσαι 16, άρα όταν πάρεις την κιθάρα 18, υποθέτω ότι τα λεφτα θα στα δώσουν οι γονείς σου...Ακόμα όμως και αν δεν στα δώσουν οι γονείς σου και τα έχεις δουλέψει, μήπως πρέπει να σκεφτείς

1)ότι οι καιροί πλέον είναι δύσκολοι και 4.000 είναι πάρα πολλά λεφτά για να δώσεις για μια κιθάρα,

2)ότι μπορείς με 1500 να πάρεις μια αξιοπρεπέστατη κιθάρα και ενισχυτή μαζί,

3) ότι στα 20 σου μπορεί να έχεις εγκαταλείψει το άθλημα, ή έστω να έχεις άλλες επαγγελματικές ενασχολήσεις που να μην σου αφήνουν το χρόνο να ασχοληθείς full time με την κιθάρα,

4) ότι με αυτά τα λεφτά μπορείς να πληρώνεις μαθήματα κιθάρας για 3-4 χρόνια,

5) με ότι κιθάρα και να πάρεις πάνω απο 1.000 ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις περίπου, μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ απο ένα φόρουμ όπου πολλοί είναι επαγγελματίες μουσικοί για πολλά χρόνια και ξέρουν τι ζητάνε απο μια κιθάρα.

Φυσικά δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στην τσέπη σου, αλλά επειδή και εμένα ο μικρός μου αδερφός είναι 16 και έλεγε τα ίδια, του πήρα μια BC Rich απο τον θωμά όταν τις είχε σε εξευτελιστικές τιμές (απο 700 την πήρα 250...) και είναι μια χαρά ευχαριστημένος...

Γνώμη μου είναι να πάρεις μια καλή κιθάρα γύρω στο χιλιάρικο, παίξε με αυτήν 3,4,5 χρόνια και αν δείς ότι και εσύ βελτιώνεσαι και αρχίσεις να ασχολείσαι επαγγελματικά με την κιθάρα, κάνε το βήμα παραπάνω...

I can change one note and make you cry

Φίλε BillTrantos,

αν σε χρονικό ορίζοντα 2 ετών έχεις να διαθέσεις τόσα χρήματα για οτιδήποτε, είναι πιθανό να τα χρειαστείς για να εξοπλίσεις κακήν κακώς ένα φοιτητικό σπίτι μακριά απ' το πατρικό σου.

Θεωρώ προτιμότερο να πάρεις ένα κρεβάτι κι ένα στρώμα που δε θα σου προκαλέσουν κύφωση και δε θα προσγειωθούν ανώμαλα στο πάτωμα αν επιχειρήσεις κανένα...string skipping με τη συνομίλικη φοιτήτρια.  8)

Τώρα βέβαια αν κρίνεις ότι σε παίρνει για μια καλή αγορά λόγος δε μας πέφτει.

Μπορεί όμως μέχρι τότε να έχεις δει/παίξει με μερικές "υποψήφιες" ακόμα και να έχεις πληρέστερη εικόνα για το τί θες και, κυρίως, τι δεν θες από μια κιθάρα πρώτης γραμμής.

Εννοείται ότι σωστά ειπώθηκε πως θα έχεις καθαρίσει με πολύ λιγότερα από € 4.000 για κιθάρα και ενισχυτή.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

άρχισε να μαζεύεις εσύ λεφτά, αν και νομίζω πως δεν χρειάζεται πάνω από 2000 ευρώ και μετά από 2 χρόνια, πίστεψε με, θα έχεις αλλάξεις γνώμη για το ποιά κιθάρα θέλεις, 100 φορές!

I'd die without music...

Εγώ θα ήθελα να μας πείς πώς θα καταφέρεις να μαζεύεις 2000 το χρόνο...και εγώ δεν μπορώ να βάλω τίποτα στην άκρη γιατί μου τα παίρνει ο Βενιζέλος... :-\

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εγώ θα ήθελα να μας πείς πώς θα καταφέρεις να μαζεύεις 2000 το χρόνο...και εγώ δεν μπορώ να βάλω τίποτα στην άκρη γιατί μου τα παίρνει ο Βενιζέλος... :-\

εσυ εχεις και παιδια ρε  :D :D :D !!!!!!!

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου και την επιλογή σου....και εύχομαι διπλά να αξίζουν τα 4.000 σε 2 χρόνια πολλά περισσότερα από όσο αξίζουν τώρα.

www.sonicspace.gr

δεν θελει οικονομικο προσανατολισμο το παιδι, κιθαρα ψαχνει.

Πηγαινε παρε μια vigier και εχεις ξεμπερδεψει. Απλα το καλυτερο μανικι της αγορας (απιθανο να σκευρωσει , ιδανικο παχος , τωρα βαλαν και ατσαλινα ταστα , απιστευτο intonation ) και εξαιρετικο τρεμολο .

moy_227.jpg

Recording is God's way of tellin you that you suck

δεν θελει οικονομικο προσανατολισμο το παιδι, κιθαρα ψαχνει.

Πηγαινε παρε μια vigier και εχεις ξεμπερδεψει. Απλα το καλυτερο μανικι της αγορας (απιθανο να σκευρωσει , ιδανικο παχος , τωρα βαλαν και ατσαλινα ταστα , απιστευτο intonation ) και εξαιρετικο τρεμολο.

Και στις κιθάρες των 500-1000ευρώ δύσκολα σκευρώνει το μπράτσο(εκτος αν το επιδιώξεις)

Το ιδανικό πάχος εξαρτάται πάντα από τον κιθαρίστα...

Και με ένα καλό set-up σίγουρα έχεις μια χαρά intonation!

Δεν υπάρχει (bolt on) κιθάρα που να κάνει 4.000 ευρώ, και να μην έχεις πληρώσει 2.000 το λογότυπο...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου