Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για shredding (μέχρι 4000 ευρώ).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Καλησπέρα παιδιά!Έχω αρχίσει εδώ και ένα διάστημα να μαζεύω χρήματα με σκοπό να αγοράσω μια κιθάρα που θα την κρατήσω για πάντα.Αυτή η αγορά θα γίνει σε 2 χρόνια απ'ότι υπολογίζω και θα ήθελα να ξέρω τι νομίζετε ότι είναι ιδανικό (δηλαδή να μπορώ να παίξω και clean πράγματα,αλλά να είναι και άνετη για πιο shredding καταστάσεις).Όπως αναφέρω και στον τίτλο,θέλω να κοστίζει μέχρι 4000 ευρώ.Θα ήθελα να γράψετε και μια δικαιολόγηση και όχι μόνο το μοντέλο,ώστε να καταλάβω γιατί ακριβώς μου το προτείνετε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πεις 4.000 (Τέσσερις χιλιάδες ) ευρώ; Υπάρχει περίπτωση να έγινε λάθος και να εννοείς 400 (τετρακόσια) ευρώ;

1. έγραψε 4000 δύο φορές, μάλλον το εννοεί

2. φίλε σε δύο χρόνια αμφιβάλλω αν θα θυμάσαι καν τι σου πρότεινε κάποιος/κάποιοι εδώ σήμερα/αύριο, και θα έχεις αλλάξει γνώμη 7 φορές

3. κιθάρα που θα σε καλύψει για πάντα δεν υπάρχει, περι τα 2-3 χρόνια μετά την αγορά θα ψάχνεις την επόμενη, το λενε GAS και είναι αδυσώπητο

4. πού είναι ο BOB10LAMIA?

• Moderator

1. έγραψε 4000 δύο φορές, μάλλον το εννοεί

Εγώ το ρώτησα διότι ο φίλος αν πρόσεξες είναι 16 ετών κατά δήλωσή του, οπότε κρίνω σκόπιμο να το επιβεβαιώσει και ολογράφως, και μετά βλέπουμε.

• Moderator

Ναι παιδιά είμαι σίγουρος ότι γράφω 4000 ευρώ :D Μην ανησυχείτε θα θυμάμαι μια χαρά τις συμβουλές που θα μου δώσετε.Θέλω να δω απλά τις απόψεις σας.Δεν πρόκειται να πάω σε ένα μαγαζί μετά από 2 χρόνια και να πω θέλω το τάδε μοντέλο που μου πρότεινε στο noiz ο gdevelek :P

@blackie Η κιθάρα που έχω τώρα κάνει 600 ευρώ,με ικανοποιεί 100% αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει το κάτι παραπάνω που θέλω.Θα χρειαστώ (ελπίζω) μια καλύτερη κιθάρα μέσα στον επόμενο χρόνο,αλλά θα αρκεστώ σε αυτή.Και λέω θα χρειαστώ γιατί ευελπιστώ να παίξω επιτέλους στο schoolwave με τη μπάντα μου,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία :P

• Moderator

Μην ανησυχείτε θα θυμάμαι μια χαρά τις συμβουλές που θα μου δώσετε.

Εγώ πάντως δεν ανησύχησα γι' αυτό.

4. πού είναι ο BOB10LAMIA?

;D ;D ;D

Εγώ το ρώτησα διότι ο φίλος αν πρόσεξες είναι 16 ετών κατά δήλωσή του, οπότε κρίνω σκόπιμο να το επιβεβαιώσει και ολογράφως, και μετά βλέπουμε.

φιλτατε μ'αρεσεις! Το προσσεγγιζεις το θεμα με...δικηγορικη ακριβεια! :D

BillTrantos

Ρε συ, τρελο μπαντζετ. Αλλα αν ειναι να τα δωσεις κοιτα και προς prs μερια που κανουν πολλα και συμφερουν.

just changed avatar :p

• Moderator

Ξέρω ότι τα χρήματα είναι πάρα πολλά,αλλά ελπίζω να τα αξίζω μέχρι τότε και να μην πάνε στράφι.Δεν είμαι και κάνας λεφτάς,οπότε δεν μπορώ να έχω τόσα χρήματα κάθε μέρα,αλλά θέλω να τα ξοδέψω σε μια κιθάρα που να τα σπάει και να την κρατήσω εφ'όρου ζωής.  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου