Sotiris65 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Γειά σας. Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ για επισκευή ενός Novation Nova στην Ελλάδα; Από την εταιρεία με παραπέμπουν σε άγγλους τεχνικούς ... Αλλά δε θέλω να στείλω το synth έξω, αν υπάρχει εντός Ελλάδας κάποιος αξιόπιστος που να το αναλάβει. Συγκεκριμένα, κάτι έπαθε η flash ram και δεν "μπουτάρει", δεν μπορεί να φορτώσει το λειτουργικό στη ram κατά το ξεκίνημα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Περίεργο που σε παραπέμπουν έξω. Το Novation X Station μου το είχα πάρει από τον Διαμαντόπουλο στο κέντρο της Αθήνας, και όταν χρειάστηκα κάτι με παρέπεμψε σε ένα service center που βρίσκεται σε μια οδό κοντά στο Γηροκομείο στην Κηφισίας, όπου και με εξυπηρέτησαν αμέσως. Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου την διεύθυνση. Αυτό είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια περίπου - δεν πιστεύω να έκλεισαν... Ίσως ο κ. Χναράκης γνωρίζει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2011 Εάν είναι εντός εγγύησης, δεν το γνωρίζω, ο εισαγωγέας είναι το Bon Studio. Επικοινώνησε μαζί τους. Σε περίπτωση που δεν το αναλάβουν επικοινώνησε μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
novalaptop Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 τελικα τι εγινε με το nova το εφτιαξες? εχω και γω μαλλον το ιδιο προβλημα ¨( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 τελικα τι εγινε με το nova το εφτιαξες? Λες να απαντησει?... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Όχι, ακόμα δεν το έφτιαξα, το έχω στο ράφι μαζί με άλλο ένα που παρουσίασε πρόβλημα (διαφορετικό). Ψάχνοντας και σκαλίζοντας βρήκα ότι έχουν "ευαίσθητα" τροφοδοτικά και στην περιοχή μου η τάση της ΔΕΗ είναι ιδιαίτερα ασταθής. Βάζοντας UPS-stabiliser γλύτωσα τουλάχιστον τα υπόλοιπα - προς το παρόν ... αν κανένας ξέρει από service για Νovation στην Ελλάδα ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2013 Έχει ήδη απαντηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση