Προς το περιεχόμενο

Σύντομο - καλοκαιρινό - πανηγυρτζίδικο

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

10/ 10 για το σύντομο

10/10 για το καλοκαιρινό

10/10 για το πανηγυρτζίδικο

Τελικά γιατρέ, την έφαγες και εσύ τη «φόλλα» ;D ;D !! Κάτσε μόνος σου στους τέσσερις τοίχους και γραφτά ΜΟΝΟΣ σου όλα!!!  :P

Το track είναι η φυσική εξέλιξη των παλιών μουσικών σου επιρροών, όπως τις άκουσα από κάτι ηχογραφήσεις με την μπάντα που έπαιζες. Στο είχα πει και τότες….είσαι παιδί του Manchester (ή έτσι μου φάνηκε) και εν μέρει μου θύμισες και ένα κομμάτι του παρελθόντος μου (τη σκοτεινή περίοδο 89-91), όταν την έψαξα για λίγο σε εκείνα τα μονοπάτια ;D. Το κομμάτι μαμάει και έχεις πάρα πολύ (μα πάρα πολύ) καλό rhythm section. Συνέχεια τονίζεις ότι δεν είσαι καλός κιθαρίστας. Είσαι από τους καλλίτερους που έχω ακούσει. Το όργανο το πάς εκεί που θές…δεν σε πάει αυτό. Ακόμα και χωρίς εικόνα μπορώ να αισθανθώ το νεύρο στο παίξιμό σου. Σε όλα τα όργανα. Κλάψου όσο θες είσαι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ μουσικός! Και η παραγωγή πάρα πολύ καλή! Αυτά.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To εχεις αγορι μου το εχεις..!(η εισαγωγη του κομματιου μου θυμισε...Waterboys..... :))

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ζάκη στα τύμπανα-φωνές και το Βασίλη στα κρουστά -πολύ γνωστός επαγγελματίας μουσικός-κρουστά,φωνητικά-τύμπανα...........ο κουμπάρος μου-πρώην  :D μπάσσο φωνές ,το Τάκη από το Μοσχάτο τον ηχολήπτη και συνπαραγωγό,για 1 ώρα δουλέιάς .Πλήκτρα έπαιξα εγώ ,αναγκαστικά καθότι ο στελάκης είναι παντρεμένος  ;D

09_-_Track_9.mp3

No one wants an alien

• Moderator

Ψάχνω το perfecto μου! Ρε πού το χω βάλει (πέρασαν βέβαια και 20 χρόνια από την τελευταία φορά) 8). Δεν έχω πλέον καν gel στο σπίτι και doc martens ούτε για πλάκα. Στο ξανάλεω μου θυμίζεις μία σκοτεινή τριετία της ζωής μου (η οποία πέρασε και δεν ακούμπησε- αλλά τη θυμάμαι και χαμογελάω). Λύσε  μου και μία απορία ( “ track 9.mp3”, “track 11.mp3”, μου αρέσει ο τρόπος αρχειοθέτησης σου ;D ;D) , πώς ξεχωρίζεις ποιο είναι τι ;D ;D; Μου θύμισες  κάτι «ερασιτέχνες dj (cd dj’s) της ιδίας περιόδου που έλεγαν : «Α, το track 6 , φοβερό!»   ;D ;D

Δημόσια ενώπιον του φόρουμ βάζω ένα "στοίχημα". Στη δισκοθήκη σου υπάρχουν δίσκοι της Object. Γουστάρεις με 1000 τους Spherical Objects και τους Steve Miro and the eyes και έχεις τον Steve Solamar ίνδαλμα.

Αν δεν συμβαίνει αυτό χάνω μία από τις κιθάρες μου. Λοιπόν με πήγες 30 χρόνια πίσω και γούσταρα πολύ, μα πάρα πολύ.

Υ.Γ. για το 9. ;)

InfluenSir!

Ρε συ Sammy,Tι κουνημα τρελο ειναι αυτο? :o

Τι νευρο?

Μιλαμε μου ανεβασες τη διαθεση αδερφε!Να σαι καλα!

Για κοιτα ρε κατι κρυφα ταλεντα!

Μπραβο σου!

Κανε παιχνιδι.. ;)

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .

Τα 2 αυτά τραγούδια είναι παλιά τα οποία δεν είχαμε καταφέρει να τα γράψουμε σωστά.Το σχέδιο ήταν φιλόδοξο και περιελάμβανε την εγγραφή και 3 καινούριων τραγουδιών,οι πρόβες όμως ήταν ελάχιστες και η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενώμενα στα καινούρια  ;D

Λάκη οι τίτλοι μπήκαν αυτόματα σε κάποια αντιγραφή από σιντί  ;D

Κανένας μας πλην του κρουστού δεν είναι σπουδαίος μουσικός ,μη τρελαθούμε κιόλας ,απλά παίζουμε δεμένα .

Για ένα πράγμα που θα ήθελα να περιαυτολογήσω ,είναι η επιμονή μου από παλιά να χρησιμοποιούμε κρουστά σε όλα τα τραγούδια .Στα λάιβ βέβαια δύσκολα ακουγόντουσαν κάτι μαράκες και ξύστρες ,αλλά στις ηχογραφήσεις πάντα δίνουν χρώμα .

Νέστορα το κέρδισες το στοίχημα ,τη γλίτωσες τη κιθάρα  ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου