taq Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Σας Ευχαριστώ όλους παίδες μέσα από την καρδιά μου :D Δυστηχώς από την προηγούμενη Τετάρτη κάτι δεν πήγαινε καλά και ξεκίνησε με πυρετούς και συνεχίσε με ανελέητο πονόκοιλο.... όσπου την Παρακευή σχεδόν αφυδατωμένος πήγα σε νοσοκομείο, όπου φυσικά με "πλάκωσαν" στις εξετάσεις. Από την Κυριακή και έπειτα από μιά καλή αγωγή φαρμάκων ένοιωθα πολύ καλύτερα, αλλά τα "βαμπήρια" συνέχιζαν να μου παίρνουν αίμα για εξετάσεις (θα έκανα και 4 αίματος...) Σήμερα αν δεν μου έδιναν εξητήριο θα πήδαγα καμιά μάντρα..... ευτυχώς ο θεράπων Ιατρός ήταν συζητήσιμος και ύστερα από κάμποση κουβέντα καταφερα να την κάνω 8) 8) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Kαλός τον! :D Τέλος καλά όλα καλά! :wink: :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Καλώς ήρθες και ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 τουλαχιστον επεσα η κρεμα στο γαλακτομπουρικο εκει στο νοσοκομειο; 8) καλως σε βρηκαμε παλι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Σας Ευχαριστώ όλους παίδες μέσα από την καρδιά μου :D Δυστηχώς από την προηγούμενη Τετάρτη κάτι δεν πήγαινε καλά και ξεκίνησε με πυρετούς και συνεχίσε με ανελέητο πονόκοιλο.... όσπου την Παρακευή σχεδόν αφυδατωμένος πήγα σε νοσοκομείο' date=' όπου φυσικά με "πλάκωσαν" στις εξετάσεις. Από την Κυριακή και έπειτα από μιά καλή αγωγή φαρμάκων ένοιωθα πολύ καλύτερα, αλλά τα "βαμπήρια" συνέχιζαν να μου παίρνουν αίμα για εξετάσεις (θα έκανα και 4 αίματος...) Σήμερα αν δεν μου έδιναν εξητήριο θα πήδαγα καμιά μάντρα..... ευτυχώς ο θεράπων Ιατρός ήταν συζητήσιμος και ύστερα από κάμποση κουβέντα καταφερα να την κάνω 8) 8)[/quote'] Καλά, καλά.... άστα αυτά τώρα! Δε λες ότι έμεινες επίτηδες παραπάνω λόγω του... νοσηλευτικού προσωπικού;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σιδερένιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Από την Κυριακή και έπειτα από μιά καλή αγωγή φαρμάκων ένοιωθα πολύ καλύτερα' date=' αλλά τα "[b']βαμπήρια[/b]" συνέχιζαν να μου παίρνουν αίμα για εξετάσεις (θα έκανα και 4 αίματος...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Σιδερένιος και απο cos_dr, Πλένετε τα χέρια σας καλά γενικότερα , και μην φοβάστε, αυτά συμβαίνους και στους καλύτερους και προσέχετε τι τρώτε, αποφεύγετε τους συνωστισμούς και αερίζετε τα σπίτια σας συνέχεια με τον καθαρό αέρα της τσιμεντούπολής μας . Αυτή η ζέστη και τα σκουπίδια, και η κακή διατροφή.......... Τελικά τι ήταν , δηλητηρίαση ή ιογενές??? :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Σιδερένιος και απο μένα :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Τα έχω περάσει κι εγώ, περαστικά, και υπομονή, του χρόνου το πάσχα πάλι αρνιά και κοντοσούβλια θα τρώς :D leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Welcome back!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση