Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Κάποια πρόταση που να υπάρχει στο εμπόριο αυτή τη στιγμή; Να λειτουργεί σε win 7. Έχω ένα παλαιοτέρου τύπου το οποί δεν λειτουργεί πλέον. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Μήπως στο δικό σου είναι θέμα drivers ? Συνήθως τα multi - universal λειτουργούν χωρίς προβλήματα.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Μήπως στο δικό σου είναι θέμα drivers ? Συνήθως τα multi - universal λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Δεν λειτουργεί καν. Ούτε λαμπιόνι του On /off δεν ανάβει. Κοίταξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα κάτι για αγορά νέου. www.sonicspace.gr
pkole Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Δεν λειτουργεί καν. Ούτε λαμπιόνι του On /off δεν ανάβει. Το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Σε xp δούλευε κανονικά και στα 7 τίποτα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Για δες την παρακάτω λίστα. Τα περισσότερα δουλεύουν με τα 7. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%D5%D3%CA%C5%D5%C5%D3+%C1%CD%C1%C3%CD%D9%D3%C7%D3+%C5%C9%C4%C9%CA%C7%D3+%CC%CD%C7%CC%C7%D3
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Ωραίος. ;) www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Σε xp δούλευε κανονικά και στα 7 τίποτα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κατά τα άλλα είναι USB (Universal) και τα Windows 7 compatible ;D Windows XP και πάλι Windows XP
pkole Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Κατά τα άλλα είναι USB (Universal) και τα Windows 7 compatible ;D Windows XP και πάλι Windows XP Αυτό ξαναπες το. If it ain't broke, don't fix it. Και τα XP είναι απ' τα πιο σταθερά λειτουργικά που έβγαλε η MS. Έχω το ίδιο pc με το ίδιο λειτουργικό (χωρίς format) κοντά στα 4 χρόνια (και προβλέπεται να μη χρειαστεί να το πειράξω για τα επόμενα 25 χρόνια ;D ).
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Θα συμφωνήσω μαζί σας..... :-\ www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Αυτό ξαναπες το. If it ain't broke, don't fix it. Και τα XP είναι απ' τα πιο σταθερά λειτουργικά που έβγαλε η MS. Έχω το ίδιο pc με το ίδιο λειτουργικό (χωρίς format) κοντά στα 4 χρόνια (και προβλέπεται να μη χρειαστεί να το πειράξω για τα επόμενα 25 χρόνια ;D ). +1000
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 OP Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2011 Για όσους ενδιαφέρει το smart media card reader αγόρασα το εξής για να το έχω στο λάπτοπ: Αpacer AM500. Στα 15€ και δουλεύει πέρίφημα. Εξωτερικό σε usb 2.0 Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Έκανα φορμάτ σε 2 smart media.Τις φόρτωσα με τα δεδομένα που ήθελα. Και τις 2 το λάπτοπ τις βλέπει κανονικότατα. Την μία όμως δεν την βλέπει το Triton και την δείχνει unformated. Γιατί; www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση