WildchildGR Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Αποφάσισα να ξανακάνω αυτό το θέμα καθώς είναι αρκετά παλιό..και πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου.Ελπίζω να υπάρχουν Tintin fans! :) (Οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με mixing-mastering επιθυμειτό) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ωραίο! Μερικές παραπάνω λεπτομέρειες? Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό που ακούω (κάποιο διασκευασμένο από εσένα theme από παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων του Τεν Τεν?) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ακριβώς αυτό που είπες. Thanks Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Πολύ ωραίο φίλε μου!Μπράβο! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Eξαιρετικός "χρόνος" και δυναμικές. Έχεις σπουδάσει κλασσική? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Εύγε! Με τι έχεις γράψει; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ.Έχω σπουδάσει αρμόνιο και βασική θεωρία της μουσικής.Το κομμάτι είναι 70% Miroslav Philharmonik και 30% Edirol Orchestral σε Cubase 6 artist. Να'ναι καλά τα vsti :P Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 παρα πολύ καλό, μπράβο ! https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 ...billions of blue blistering barnacles!!! ;D Συγχαρητηρια απο εναν tintin-ο-μανή... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση