Προς το περιεχόμενο

Peppers tribute band

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγε κανείς να τους δει χθες? Κατά τη γνώμη μου ήταν εξαιρετικοί! Τόσο από παίξιμο, όσο και από κέφι, attitude κτλ.

¶ξιοι - άξιοι! :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παιδια επαιξαν πολυ καλα (& μου αρεσε και η "πιστοτητα" του gear,γνωριζω καποια απο τα παιδια & ξερω οτι εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να εχουν ακομα και τα ιδια οργανα,πραγμα ιδιαιτερα σημαντικο για μια σωστη tribute band :wink: )

Πιο πολυ μου εκαναν εντυπωση οι 2 που ΔΕΝ γνωριζω προσωπικα (δηλ. ο τραγουδιαρης :lol: & ο μπασιστας μια & απο οτι εχω προσωπικα διαπιστωσει ο Μιχαλης & ο Στελιος "τα παιζουν ολα & συμφερουν" :lol: ) οι οποιοι κατα τη γνωμη μου ειχαν & το δυσκολοτερο ρολο,ειδικα ο μπασιστας μπορω να πω οτι ηταν ηρωας!

Και παλι μπραβο στα παιδια!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αντε & μεχρι την επομενη φορα ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ & BODY BUILDING για να υπάρξει απόλυτη ομοιοτητα (τις ..καλτσες θα τις φερω εγω!! :lol: ) :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

γιατι είναι γνωστό....οι red hot. κάνουν πολύ "γιόγκα" πριν βγουν. :lol:

Τελευταία όζον κάνουν,σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Kiedis :wink:

Tην έχει διαβάσει κανείς?

Σιγά μη κάνουν και ατμόσφαιρα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο kiedis τη περίοδο που έγραφε το βιβλίο ακολουθούσε μια θεραπεία με οξυγόνο! :wink:

Θα επιμείνω... :wink:

Δεν έκατσα να βρω το βιβλίο αλλά βρήκα αυτό :

Scar Tissue is a brave book telling the story of someone who rose from injecting LSD dissolved in vodka, to someone who now injects ozone to prevent the relapse of Hepatitis C

από εδώ:

http://www.ffwdweekly.com/Issues/2004/1209/mus6.htm

Thanx για τα καλά reviews. Ο Μιχάλης είναι όντως άτομο που "τα παίζει όλα και συμφέρει" αλλά ξέροντας τον πλέον αρκετά χρόνια και έχοντας παίξει μαζί του σε αρκετά σχήματα ξέρω καλά οτι το παίξιμο του είναι ΕΚΕΙ. Οπως κι ο ίδιος έλεγε μετά το Live χθές είναι ουσιαστικά ένας κατ εξοχήν rock drummer ακούγοντας παράλληλα πολύ funk και γενικά μαυρη μουσική. Σε ελεύθερη μετάφραση red hot chili peppers. Η φράση του "είχα καιρό να αισθανθώ έτσι σε Live" τα λέει όλα.

Ο Στέλιος είναι ο απόλυτος κιθαρίστας για το group. Αυτό το διαπίστωσα αμέσως όταν στο πρώτο τηλέφωνο που τον πήρα για να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να έρθει στη μπάντα με ρώτησε : blackeyed blonde θα παίξουμε. Αυτό ήταν...

Ο Πάνος είναι λύρα εκατό. Ο ίδιος προφανώς δεν είχε συνηδητοποιήσει οτι είναι αυτό το πράγμα. Εχθές άλλαξε η κοσμοθεωρία του.

Το κοινό χθές ήταν τουλάχιστον εξαιρετικό. Ακομπλεξάριστο και με μια αρκετά χιουμοριστική διάθεση στην όλη αντιμετώπιση του event (Με λίγα λόγια τρομερά ώριμη συμπεριφορά). Δεν το περιμέναμε καθόλου και αυτό ήταν που μας έδωσε την επιπλέον ενέργεια.

υ.γ. Πολλοί θεωρούν τους Peppers ως μια funk ή μια rock μπάντα ξεχνώντας τις punk καταβολές τους. Για μένα είναι πολύ περισσότερο punk (Κυρίως τα πρώτα χρόνια) απ'οτιδήποτε άλλο. Ο συνδιασμός δε του punk Με το funk είναι αυτό που τους κάνει ΤΟΣΟ ιδιαίτερους. Ενα απο τα δυο πράγματα να παραλήψεις έχεις χάσει το παιχνίδι.

Thanx again.

υ.γ. Πολλοί θεωρούν τους Peppers ως μια funk ή μια rock μπάντα ξεχνώντας τις punk καταβολές τους. Για μένα είναι πολύ περισσότερο punk (Κυρίως τα πρώτα χρόνια) απ'οτιδήποτε άλλο. Ο συνδιασμός δε του punk Με το funk είναι αυτό που τους κάνει ΤΟΣΟ ιδιαίτερους. Ενα απο τα δυο πράγματα να παραλήψεις έχεις χάσει το παιχνίδι.

+100000000 :wink:

Τα παιδια επαιξαν πολυ καλα (& μου αρεσε και η "πιστοτητα" του gear' date='γνωριζω καποια απο τα παιδια & ξερω οτι εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να εχουν ακομα και τα ιδια οργανα,πραγμα ιδιαιτερα σημαντικο για μια σωστη tribute band :wink: )

Πιο πολυ μου εκαναν εντυπωση οι 2 που ΔΕΝ γνωριζω προσωπικα (δηλ. ο τραγουδιαρης :lol: & ο μπασιστας μια & απο οτι εχω προσωπικα διαπιστωσει ο Μιχαλης & ο Στελιος "τα παιζουν ολα & συμφερουν" :lol: ) οι οποιοι κατα τη γνωμη μου ειχαν & το δυσκολοτερο ρολο,ειδικα ο μπασιστας μπορω να πω οτι ηταν ηρωας!

Και παλι μπραβο στα παιδια![/quote']

Ο Τραγουδιστης....ο Πανος τραγουδαει στο βασικο σχημα στον Σταυρο του Νοτου .....επισης τραγουδαει και στον προσωπικο δισκο του Σταυρου Ρωσσοπουλου (ελπιζω να το γραφω καλα :? ) και εχει κανει καποια εμφανιση με τον Διονυση Σαββοπουλο.....αυτα τα λιγα για τον Πανο,τον μπασιστα δεν τον ξερω 8)

Δυστυχως δεν μπορεσα να παω γιατι ημουν εκτος Αθηνων και μολις γυρισα....πηγε η κοπελα μου και θα μου πει τις εντυπωσεις :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου