audiokostas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 εμενα με χαλαει ,επρεπε να φορεσεις κατι πιο διακριτικο ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. Λοιπόν ακόμα και η Ρακιντζοδημιουργία (διακριτικός 8)) είχε το groove και το σκηνικό στήσιμο / attidute (σόρρυ ΠαρTerry μου αλλά ήταν θλιβερό - για τα γούστα μου) θα παίρναγε αλλιώς και το ντύσιμο a la Judge Dreddgay. Τα μπάσα που παραθέτεις είναι για τον λούτσο... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. Λοιπόν ακόμα και η Ρακιντζοδημιουργία (διακριτικός 8)) είχε το groove και το σκηνικό στήσιμο / attidute (σόρρυ ΠαρTerry μου αλλά ήταν θλιβερό - για τα γούστα μου) θα παίρναγε αλλιώς και το ντύσιμο αλλά Judge Dreddgay. Σεβαστή άποψη, αλλά γιατί την λες σε εμένα; Πες στα στον Μιχάλη ;) Πάντως ομολογώ ότι με έχεις καταπλήξει. Έχω ακούσει όλα αυτά τα χρόνια τα χίλια μύρια όσα, αλλά... Judge Dreddgay :o :o :o, ε, αυτό είναι new entry... Άξιος γλωσσοπλάστης ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται'' να είναι κρεμασμένο το όργανο. Αm i right, συνήγορε? ;) Εάν όμως είσαι καραγκιόζης, το όργανο πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή από ρίψεις οργής του κοινού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Σεβαστή άποψη, αλλά γιατί την λες σε εμένα; Πες στα στον Μιχάλη ;) Γιατί, υπό την απειλή των όπλων έπαιξες; Απλώς ο Μιχάλης είχε την μεγάλη ευθύνη του front man. Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται'' να είναι κρεμασμένο το όργανο. Αm i right, συνήγορε? ;) Εάν όμως είσαι καραγκιόζης, το όργανο πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή από ρίψεις οργής του κοινού... Τρίχες κατσαρές micro-hater. Και οι δύο παίζουν πολύ καλά το ρόλο που επέλεξαν να παίξουν. Και κινησιολογικά/ενδυματολογικά/παικτικά είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί, εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι πάντα. Μην τα μπερδεύεις με τις μουσικές σου προτιμήσεις. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Και μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κυριλέ είναι το ντύσιμο-στήσιμο, τόσο πιο ψηλά ''επιτρέπεται'' να είναι κρεμασμένο το όργανο. Αm i right, συνήγορε? ;) ;D ;D ;D ;D Αυτό το θέμα το έχουμε στύψει- εξαντλήσει νομίζω, με το καταπληκτικό photo project που είχες κάνει! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ρούχα και σκηνική παρουσία Απάντηση σε HD: iConcerts - ZZ Top - Sharp Dressed Man (live) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Αν κάνεις όνομα βέβαια, μπορείς να ντύνεσαι με τα φώτα κλειστά: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ωρέ Κλάπτον, γιου λουκ γουάντερφουλ τουνάιτ ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Μην τα μπερδεύεις με τις μουσικές σου προτιμήσεις. Τυχαία και επίτηδες ακραία παραδείγματα, δεν έχουν σχέση με προτιμήσεις αλλά πως να το κάνουμε... δε λέει 45 χρονών άνθρωπος να στέκεται σαν χιμπατζής που ξύνει τα @@ του ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Και όμως Σπύρο, εδώ δεν μιλάμε για λάθος βερμούδα, αλλά για λάθος Strat! Έπρεπε να έχει την κάτωθι συνημμένη ;D ;D: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση