Προς το περιεχόμενο

Χαλια ηχος απο κιθαρα συνδεμενη σε υπολογιστη

TearsofZahara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω..... σε εναν υπολογιστη i3 CPU 3.07 GHz 32 bit με 4 giga ram (2.80 GB usable) καρτα ηχου μια M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 kαι εναν προενυσχιτη παλι της M-AUDIO τον Audio Buddy dual mic preamb direct box συνδεσα την κιθαρα (ηλεκτρικη) και μεσω του Qubase SX θελησα να κανω δουλιτσα ανοιξα λοιπον ενα audio project αλλα ο ηχος που ακουγεται ειναι χαλια ακουγεται σαν διπλος οταν χτυπας τις χορδες σαν να υπαρχει καποιο ειδος εφε σαν Reverb δωματιου σαν να εχει πολυ λιγο delay δεν ξερω κανω κατι λαθος? πρεπει να κανω καποιοες ρυθμισεις στο προγραμμα??

Ευχαριστω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απενεργοποίησε το direct monitoring

Ευχαριστω δεν αλλαξε κατι το μονο που αλλαξε ειναι οταν παω παλι να ενεργοποιησω direct monitoring το ενεργοποιω αλλα τωρα δεν ακουγεται καθολου η κιθαρα και στις δυο lever lines (τυρκουαζ χρωμα) που ειναι κατω δεξια στο γενικο ελεγχο και ενεργοποιουνται μολις ακουστει η κιθαρα τωρα δουλευει μονο η αριστερη χωρις να ακουγεται η κιθαρα να συμπληρωσω οτι τον προενισχυτη τον εχω συνδεσει στα line in της καρτας

ανέβασε το Buffer της κάρτας, να ριξεις το latency

Eυχαριστω αλλα ειναι ηδη χαμηλο γυρω στα 12μιση ms δεν γινεται τιποτα :( :( :(

Eυχαριστω αλλα ειναι ηδη χαμηλο γυρω στα 12μιση ms δεν γινεται τιποτα :( :( :(

12,5 ms latency είναι υψηλότατο (για direct monitoring), όχι χαμηλό. Ρίξε το στα 6 τουλάχιστον.

Ενωμοτάρχης

12,5 ms latency είναι υψηλότατο (για ), όχι χαμηλό. Ρίξε το στα 6 τουλάχιστον.

Ευχαριστω δεν ξερω τι εχει γινει αλλα ενεργοποιωντας παλι το direct monitoring δεν ακουγεται η κιθαρα ( η τιμη 12,5 ms ειναι χωρις direct monitoring )

ενεργοποιωντας παλι το direct monitoring δεν ακουγεται η κιθαρα

Το έχεις ενεργοποιήσει και στο αντίστοιχο κανάλι του daw;

Ενωμοτάρχης

Το έχεις ενεργοποιήσει και στο αντίστοιχο κανάλι του daw;

Δεν ξερω ρε παιδια ξαναεβαλα τους οδηγους της καρτας ξαναεκανα τις ρυμισεις αλλαξα το latency μεγαλο-καθολου το ιδιο ακουγεται να φταιει το SX? εχεται να προτεινεται καμια αλλη εκδοση το Nuedo μηπως ειναι καλυτερο? να τα εχει φτυσει ο προενισχυτης? τον εχω πολυ καιρο στην αδρανεια αλλα την τελευταια φορα δουλευε μια χαρα δεν ειμαι σιγουρος 100% αν τον δουλευω με τον δικο του μετασχιματιστη παιζει ρολο? ειμαι σε αδιεξοδο

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου