Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Γιατι απλα δεν θελω να εχει φωτακια! Καθαρα για αισθητικους λογους! Ειναι πολυ φωτεινα και φανταχτερα! Τελικα θα εχω προβλημα αν βγαλω τα γ***λεντακια? Θα μπορούσες και να τα χαμηλώσεις, αυτό είναι ας πούμε Mod. Το να τα βγάλεις τελείως δεν είναι και τόσο Mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Γιατι απλα δεν θελω να εχει φωτακια! Καθαρα για αισθητικους λογους! Ειναι πολυ φωτεινα και φανταχτερα! Τελικα θα εχω προβλημα αν βγαλω τα γ***λεντακια? φιλικα να σου πω και μην νευριαζεις οταν ανοιγεις ενα ποστ και σε ρωτανε καποια πραγματα.....οτι μπορεις να κανεις τα ledακια να μην δουλευουν αν το βγαλεις απο το ρευμα δεν δουλευουν και το πεταλι λειτουργει ως passive μονο............ αλλα και να τα ξηλωσεις απο πανω δεν θα εχεις προβλημα - παλι θα δουλευει το πεταλι ευχαριστημενος ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Nα τα μαυρίσεις με ένα μαρκαδοράκι ή με σπρέι το σκέφτηκες? Το πεντάλ είναι μαύρο και η εικαστική σου παρέμβαση δεν θα φαίνεται. Άσε που δεν θα μπλέξεις και με μοντζ. Μπορείς επίσης να προσποιείσαι πως δεν είναι εκεί και να μην τα κοιτάς - είναι πολύ εύκολο, το κάνουν κάθε μέρα εκατομμύρια Έλληνες με το χρέος. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Μπορείς επίσης να προσποιείσαι πως δεν είναι εκεί και να μην τα κοιτάς - είναι πολύ εύκολο, το κάνουν κάθε μέρα εκατομμύρια Έλληνες με το χρέος. ........................................... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
@fotis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Μπορείς επίσης να προσποιείσαι πως δεν είναι εκεί και να μην τα κοιτάς - είναι πολύ εύκολο, το κάνουν κάθε μέρα εκατομμύρια Έλληνες με το χρέος. Χαχα!! Η ελληνικη απαντηση στο θρεντ! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Μολις τα εβγαλα τελειως απο την πλακετα και το πεταλι δουλευει κανονικα! Τις τρυπες τις καλυψα με μαυρη μονωτικη ταινια και φαινεται μια χαρα! (Ευχαριστω mesalion!) Οσο για αυτο που ανεφερα πριν , ειναι να αφαιρεθουν τα λαστιχα κατω απο το ''κινιτο'' κομματι του πεταλιου.. Αυτο το διαβασα απο καποιον που το εκανε σε cry baby. Εμενα μου φενεται η διαδρομη μεγαλυτερη τωρα (εκτως αν ειναι ιδεα μου και απλα μεγαλωσε μονο η διαδρομη που κανει το ποδι και οχι του ποτ δεν ειμαι σιγουρος! Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Παντως το πεταλι αυτο πωλειται και φτιαχτηκε ΑΚΡΙΒΩΣ για το λογο που θελεις να αποβαλεις απο αυτο... Κανενα βολιουμ πενταλ δεν εχει λεντς... Ουσιαστικα χαλας το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
@fotis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Παντως το πεταλι αυτο πωλειται και φτιαχτηκε ΑΚΡΙΒΩΣ για το λογο που θελεις να αποβαλεις απο αυτο... Κανενα βολιουμ πενταλ δεν εχει λεντς... Ουσιαστικα χαλας το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του... Ναι και εγω για αυτο το πηρα.. Αλλα το εχω πολλα χρονια που 1ον τα βαρεθηκα 2ον τα θεορω ενοχλητικα και 3ον τελικα δεν τα θεωρω και τοσο χρησιμα.. Με λιγα λογια δεν θελω φωτακια βρε αδερφε! :) Οποτε απο το να αγορασω αλλο πεταλι προτιμησα να τα βγαλω.. Το ξερω οτι εχει χαθει η αξια του αν θελω να το πουλησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Οσο για αυτο που ανεφερα πριν , ειναι να αφαιρεθουν τα λαστιχα κατω απο το ''κινιτο'' κομματι του πεταλιου.. Αυτο το διαβασα απο καποιον που το εκανε σε cry baby. Εμενα μου φενεται η διαδρομη μεγαλυτερη τωρα (εκτως αν ειναι ιδεα μου και απλα μεγαλωσε μονο η διαδρομη που κανει το ποδι και οχι του ποτ δεν ειμαι σιγουρος! δεν παιζει να ησχυει κατι τετοιο ΟΥΤΕ 1 στο εκατομμυριο - με πια λογικη αν αφαιρεσεις τα λαστιχακια απο κατω μεγαλωνει το sweep ?? φυσικα αν τα αφαιρεσεις το πεταλι θα φτανει πιο κατω αλλα το κυκλωμα του και η κτασκευη του ειναι να φτανει μεχρι εκει και να το προστατευει μεχρι εκει απο τυχον παραπανω δυναμη που θα βαλεις στο ποδι - στο cry baby δεν ξερω ισως και να ισχυει αλλα σε αυτο με την καμια.................. επισης εχει και αλλα 2 volume pots - ξερεις που ειναι ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
@fotis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 επισης εχει και αλλα 2 volume pots - ξερεις που ειναι ?? Ναι εχει 2 trimpots το ενα ειναι για το in1 και out1 και το αλλα in2 out2 αντιστοιχα! αλλα αυτα λειτουργουν οταν το χρησιμοποιεις στο active mod. Να σε ρωτησω, ξερω οτι το πεταλι εχει ενα buffer στο κυκλωμα. Oταν το λειτουργεις σε passive mod λειτουργει αυτο ή μονο στο active mode λειτουργει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 βαλε μια μονωτικη ταινια πανω τους μαυρη κυριως και την πιο πλατια για να πιασει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση