Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 οχι δεν χρειαζεται να'ναι με 22 ταστα,καλυτερα με 21 για να μπορεις να ρυθμιζεις τους μαγνητες χωρις να βγαλεις (η να τρυπησεις) το pickguard :wink: αλλη καλη λυση ειναι τα μπρατσα της Rockinger & της Allparts,τα mighty mite ειναι ψιλομουφα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2007 Ξεθάβω το θέμα μια και είναι ό,τι πιο σχετικό βρήκα με πολύ φτηνή ιδιοκατασκευή τελε. Σε κάποια φάση ο Θώμαν είχε βγάλει ένα κιτάκι για τελε (και για LP, άσχετο) όπως και αυτό που έχει για στρατ. Το κιτάκι υπήρχε για όσο καιρό τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπαν να GASώνω, και τώρα που μπορώ έχει εξαφανιστεί (ο γνωστός νόμος του Μερφυ). Πώς μπορούμε να μάθουμε αν θα ξαναφέρει και πότε? Γενικά είναι καλύτερο να περιμένω το κιτ (αν και όταν ξαναέρθει) ή να πάρω την άσπρη τελε που είδαμε στην αρχή του thread? Επίσης λαμβάνοντας υπ'όψιν τα γραφόμενα του SF για το μπράτσο, προκύπτει και το άλλο δίλημμα: Να προτιμήσω την ασπρούλα Harley+aftermarket μπράτσο ή να πάρω μια Squier Affinity (για της οποίας το μπράτσο έχω διαβάσει καλα σχόλια σε κάποιο άλλο thread, από τον SF πάλι, αν δεν κάνω λάθος). Ο σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι η δημιουργία μιας όμορφης Esquire που θα έχει κάποιον γκαζωμένο bridge μαγνήτη (ίσως και humbucker, θα φανεί στην πορεία αυτό) για 80's thrashοκαταστάσεις με vintage look. 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση