Abraxas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 [Υποψιάζομαι ότι θέλω σχήμα/βάρος/εμφάνιση τέλε και κάπως πιο μοντέρνο ήχο! Musicman 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 [Υποψιάζομαι ότι θέλω σχήμα/βάρος/εμφάνιση τέλε και κάπως πιο μοντέρνο ήχο! Musicman 8) Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά! :( Το μπράτσο μιας sub1 που έχω δοκιμάσει, όμως, το βρήκα υπέροχο! Και τον ήχο της πολύ καλό και ευέλικτο, ή μάλλον να έχει κάτι και από τις 2 σχολές που μου αρέσουν! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά! :( ! Είναι επειδή δεν έχεις γούστο. :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, ποιες δεν σου αρέσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Δυστυχώς τις βρίσκω απαράδεκτες αισθητικά! :( ! Είναι επειδή δεν έχεις γούστο. :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα' date=' ποιες δεν σου αρέσουν;[/quote'] Δεν κάνω πλάκα! :( Αποδεκτές και μόνο μου φαίνονται οι sub1 και η steve morse. Αμφότερες ακριβές για το budget μου... Αλλά αυτό το μπράτσο-βούτηρο που βρήκα ακόμη και σε μια olp...Ααααχχχχ! Μπράτσο music man σε τέλε μπαίνει άραγε; :twisted: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 οχι δεν μπαινει δυστυχως (αλλα και δεν πωλουνται σκετα μπρατσα) οι MM ειναι.... 5βιδες 8O παντως κοιτα και τη σειρα AXIS ειναι εκπληκτικες κιθαρες & μαλλον αυτο που ζητας :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Οι Axis είναι ακριβές, οι OLP είναι αρκετά τίμιες απομιμήσεις... αλλά πρέπει να ψάξεις να βρεις 'τη σωστή' (κι'εδώ... δυστυχώς). Κινέζοι βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 οχι δεν μπαινει δυστυχως (αλλα και δεν πωλουνται σκετα μπρατσα) οι MM ειναι.... 5βιδες 8O παντως κοιτα και τη σειρα AXIS ειναι εκπληκτικες κιθαρες & μαλλον αυτο που ζητας :wink: Θα σκεφτώ την λύση της olp axis! (μετά την δοκιμή των squier) Γύρω στα 300ευρώ έχει! Έχω παίξει με μια Olp axis και με μια MusicMan sub. Μάλιστα την δεύτερη την δοκίμασα μετά από μια epiphone sheraton και μια μεξικάνα tele και μου φάνηκε the best of both worlds σε playabilith και ήχο! Δυστυχώς το ψάξιμο είναι δύσκολη δουλειά, καθώς σν Ελλάδι μόνο ο Ζοζέφ τις φέρνει, αν δεν κάνω λάθος... Μάλλον δεν είμαι vintage τύπος τελικά... :cry: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Μάλλον δεν είμαι vintage τύπος τελικά... :cry: Δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος. 8) :lol: :lol: Ψάξε να βρεις καμιά OLP με το στάνταρ τρέμολο (όχι Floyd lookalike). Αυτό στο καπάκι είναι photoflame φυσικά. :wink: Μερικές όμως έχουν καλά μπράτσα. Επίσης καλή είναι η απομίμηση Silhouette που βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Μάλλον δεν είμαι vintage τύπος τελικά... :cry: Δεν πειράζει' date=' κανείς δεν είναι τέλειος. 8) :lol: :lol: Ψάξε να βρεις καμιά OLP με το στάνταρ τρέμολο (όχι Floyd lookalike). Αυτό στο καπάκι είναι photoflame φυσικά. :wink: Μερικές όμως έχουν καλά μπράτσα. Επίσης καλή είναι η απομίμηση Silhouette που βγάζει.[/quote'] Καλά, αυτό εννοείται! Μακριά από Floyd Rose (και πόσο μάλλον τις απομιμήσεις του)! :twisted: Θα δω τι θα κάνω! ¶μα χρειαστεί ψάξιμο θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η ρημάδα η εξεταστική... Αν έχει κανείς υπ' όψιν το αν υπάρχουν MM/OLP κάπου εκτός από τον Ζοζέφ, θα βοηθούσε. Πάντως το θέμα fender/squier/Benton το σκέφτομαι σοβαρά, καθώς υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ λύσεις για μετατροπές και αναβαθμίσεις. Κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες εταιρίες. Έχω Hamer και ξέρω... :cry: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2006 σκεφτομαι και γω να αγορασω αυτην την λευκη benton, με σκοπο να της αλλαξω μαγνητες και μπρατσο(maple). η πιο φτηνη και αξιοπιστη λυση για μπρατσο(απ οτι καταλαβα 22ρι οπως και το default της) ποια ειναι περα απο warmoth? για τα μπρατσα απο mighty mite εχει κανεις γνωμη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση