Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Και για τρέμολο???' date=' γιατί δεν έχω ιδέα![/quote'] λογικα αυτο http://yhst-50206111187217.stores.yahoo.net/vitrfimekoch.html αλλα δεν χανεις και τιποτα να τον ρωτησεις,θα ξερει :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Το μεγάλο ατου ειναι τα ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ 2 piece swamp ash σωματα τους τα οποια εχουν υπεροχο φινιρισμα :wink: SF, έχουν όντως Swamp Ash οι Harley Benton!!!!???????? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OH YES! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Έχουν ρημάξει τα δάση της Ινδοκίνας οι αλήτες οι Κινέζοι... :evil: :P 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Εντελως πληροφοριακα δυο απο τις "φτιαγμενες" Harley Benton tele που "εφτιαξα" αντικατεστησαν δυο πανακριβες αμερικανικες tele γνωστων εγχωριων συγκροτηματων :wink: μια και επαιζαν και ακουγόνταν καλύτερα απο αυτες :wink: ενας φιλος μου ειδε προχθες μια εκ των 2 tele που εφτιαξες και του αρεσε απιστευτα ο ηχος.ειχε βεβαια ο κιθαριστας και μια σκαφη πεταλια αλλα και τον peavey classic 50 :wink: παντως ψαρωσε κανονικοτατα, αν και ψειρας στον ηχο και με πολυ καλο αυτι, και δεν καταλαβε με τιποτα οτι προκειται για κιθαρα τετοιας αξιας. με μπριζωσες και μενα τωρα...μια tele με τους fender της 52 δεν θα με χαλουσε καθολου :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Παρατηρώ τις photos αυτού του τύπου στο TDPRI και βλέπω ότι το συγκεκριμένο χρώμα είναι ημιδιάφανο !!! Φαίνονται και τα νερά του ξύλου ;) Και ταιριάζει πολύ το μαύρο pickguard που έβαλε: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ΠΩΣ στο καλό έκανε τόσο καλό λουστράρισμα στο μπράτσο και πέτυχε αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ πορτοκαλί vintage maple χρώμα: :!: :!: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 επειδή την συγκεκριμένη κιθάρα (harley benton) την έχω αρκετό καιρό και ειμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος την προτείνω σε οποίον ενδιαφέρετε για τελε.. ακουστέ και ενα κλιπάκι που έγραψα με αυτήν (χωρίς να της εχω αλλάξει απολύτως τίποτα...όλα στοκ) είναι πρόχειρη εγγραφή και εχει αρκετά φαλτσακια. Ο θόρυβος είναι απτών μαγνήτη επειδη είναι single coil με τέρμα το gain στον engl Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/whiteNoise/loner%20by%20whitenoise.mp3 περιτο να σας πω πως απο κοντα ειναι πανεμορφη!!!!!!!!(και για μενα δεν χρειαζεται αλλαγη το μπρατσο,ειναι τρομερα ανετο αν και παχυ!!) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 ενα σλιπάκι Χαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 ενα σλιπάκι Χαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..... χαχαχαχααχα γαμω το 'word' μου μεσα!!! :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 και εγω ειχα επιφυλαξεις για το top loader αλλα κανοντας ενα γερο shimming στο μπρατσο' date='ανεβαινει πολυ η "γωνια" των saddles & ο ηχος δεν διαφερει απο το string through & τοσο πολυ (ειναι μαλιστα λιγο πιο "αερινος" κατι που σε πολλους αρεσει ενω εχουν και λιγοτερo tension οι χορδες) [/quote'] Αυτό δε σημαίνει ότι θα ανέβει και το action ή υπάρχει τρόπος να μη δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα; Ψήνομαι, ψήνομαι.... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση