crazy drummer Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 παιδια σκεφτομαι να το αγορασο τι γνωμη εχετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Είναι Sonor και είναι birch.... Καλόπαιχτη! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crazy drummer Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 τα εχεις δοκιμασει θελο να ακουσο και αλλα για το σιγκρειμενιο σετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα έχω ακούσει όμως και είναι γ :-Xμιστερ :-X ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crazy drummer Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 θελο να ακουσο αποψεις απο ατομα που το εχουν δοκιμασει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ironmm Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 γεια σου φιλε...την εχω εδω και 6 μηνες και ειναι καταπληκτικη...την εχω με τα μαμα δερματα ακομα και ειμαι φουλ ικανοποιημενος απο τον ηχο τους και απο το hardware τους...επισης με αυτη παιζω και στη σχολη μου...με κλειστα ματια στην προτεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση