SpyrosCh Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Θα τα πούμε στο δικαστήριο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Θα τα πούμε στο δικαστήριο. 8) Να πάς μόνος σου :P! Εγώ θέλω διακοπές, παραλία – ξαπλώστρα και να ακούω το You’ve met someone στο εμ-μπι θρι! Δικομανή , Ε δικομανή! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Νεστορα δε παίζεσαι! Που το βρήκες ρε σύ το site αυτο?χαχαχα! Aπό τότε που μου το σύστησε, ντύνομαι μόνο από ΄κει. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 ΠΑΡΑ πολυ ωραιοι,με πιστη! Ωραιος ηχος στις κιθαρες,ωραια παιξιματα,rhythm section οπως πρεπει,ωραιος τραγουδιστης! (Αλεκαρα φιλουμπες)! Αφου αναφερθηκε η σκηνικη παρουσια(απο μονος μου,μαλλον δε θα το εθιγα) νομιζω οτι ή εσεις πρεπει να κουνηθειτε ή ο τραγουδιστης να κατσει ακινητος.. Επειδη το δευτερο θα ειναι σαν να λεει ποιημα στο δημοτικο,καντε ΕΣΕΙΣ κανα βημα λοιπον να μη φαινεται οτι χτυπιεται μονος του ο ανθρωπος και σεις εχετε κανει ηλεκτροκολληση στο stage.. ;) Επισης...βαση δεν ειχε για το μικροφωνο?Παρε Αλεκ μου μια βαση αλα Steven Tyler.. Πες το Κυριακο να στη δωσει,την εχει στο υπογειο.. ;D ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΚΡΟΥΠ! Και παλι μπραβο παιδια! Heads up! Κeep on playin the blues guys! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Συγχαρητήρια πατριωτάκια! You made us proud!! Ποιο είναι το stage? Lobby club στην Ιερισσο?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Επισης...βαση δεν ειχε για το μικροφωνο?Παρε Αλεκ μου μια βαση αλα Steven Tyler.. Πες το Κυριακο να στη δωσει,την εχει στο υπογειο.. ;D ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΚΡΟΥΠ! Eίχε βάση αλλά ο Αλέκος προτίμησε να το βγάλει και να το κρατάει.Προσπαθεί να προωθήσει το καινουριο είδος : Σκυλάδικο blues ;D ; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Συγχαρητήρια πατριωτάκια! You made us proud!! Ποιο είναι το stage? Lobby club στην Ιερισσο?? Nαι το Lobby είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Καλή φάση φαίνεται! Πρέπει να ναι τεράστιο το μαγαζί! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Καλή φάση φαίνεται! Πρέπει να ναι τεράστιο το μαγαζί! Κανένα 2000λιαρο με το ζόρι παίρνει.Ψιλοπράματα! Στο stage πάντως με 2 τέρματα παίζεις άνετα 5χ5 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ασύρματο στην κιθάρα και δώσε βόλτες!! Ωραίος ρε μαν κατεβαίνω Σάββατο και θα κάτσω καιρό οπότε θα τα πούμε! Θα χω την καμπρονίτα μαζί θα φέρω να την ακούσεις! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση