Tzimania Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Έσκασε Το Πρώτο Κομμάτι Από Τζιμάνια* Η Μίξη Είναι Ερασιτεχνική Σε Σπίτι* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου στο στυλ μου άρα θα αποφύγω να πω τίποτε άλλο για το κομμάτι. Αντι αυτού όμως θα ρωτήσω αν ψάχνεις/ετε για κριτική γνώμη πάνω στο κομμάτι, ή απλά να το ακούσει κόσμος; :) Καλώς ήρθατε! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tzimania Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου στο στυλ μου άρα θα αποφύγω να πω τίποτε άλλο για το κομμάτι. Αντι αυτού όμως θα ρωτήσω αν ψάχνεις/ετε για κριτική γνώμη πάνω στο κομμάτι, ή απλά να το ακούσει κόσμος; :) Καλώς ήρθατε! Θα Θελαμε Και Μια Κριτικη Αλλα Και Να Το Ακουσει Κοσμος,Οπως Ειπαμε Και Πριν Στην Μιξη ΔΟυλεψαν Ερασιτεχνικα Χερια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Για πέστε μου κάτι, η μουσική είναι δική σας? Ρωτάω, γιατί η μουσική δείχνει να προέρχεται από ανθρώπους με γούστο, σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Για πέστε μου κάτι, η μουσική είναι δική σας? Ρωτάω, γιατί η μουσική δείχνει να προέρχεται από ανθρώπους με γούστο, σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο). Το άκουσες σε 1080π για καλιτερι πιοτιτα? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο). Που το παίζουν ''ψημένα'' μαγκάκια ενώ ζήτημα να έχουν φάει μια φορά ένα καλό χέρι ξύλο στη ζωή τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Που το παίζουν ''ψημένα'' μαγκάκια ενώ ζήτημα να έχουν φάει μια φορά ένα καλό χέρι ξύλο στη ζωή τους... Γειά σου ρε Τζανετάκο με τα αποφθέγματά σου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 εχω την εντυπωση οτι το κομματι θα ηταν πολυ καλο σαν instrumental... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 τωρα κλαινε τα τζιμανια που θα μεινουνε χαρμανια ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2011 Πριν καν ακούσω οτιδήποτε έχω μια απορία που πρέπει να λυθεί γιατί σε συνδυασμό με την ζέστη θα λιώσει το μυαλό μου. Γιατί Γράφεις Έτσι; Κολλάει Το Shift? ΥΓ δεν αφήνω το κόμπλεξ μου ελεύθερο, απορία έχω broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση