Nestoras Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Άκουσα σήμερα το δίσκο και μου 'πεσαν τ' αυτιά. Παρ' όλο που το ύφος είναι αυτό το laid back Marathon Jazzo-αρακάδες ;D το άλμπουμ είναι καταπληκτικό με πολύ μεγάλη κιθάρα από τον Benson. Eκπληκτική παραγωγή, τεράστιοι sidemen. Εταιρία CTI. Όσοι οπαδοί του είδους, ψάξτε το. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Ε φυσικά τον άκουσες τώρα!! :P :P Αφού σε φάγαν τα ροκ και τα μοκ! ;D ;D Όλοι οι δίσκοι του George Benson μαμάν, και φυσικά και τα πιο "Pop", π.χ.: George Benson - 20/20 - Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Ε φυσικά τον άκουσες τώρα!! :P :P Αφού σε φάγαν τα ροκ και τα μοκ! ;D ;D Όλοι οι δίσκοι του George Benson μαμάν, και φυσικά και τα πιο "Pop", π.χ.: Συμφωνώ. Δυστηχώς η αδηφαγία και η απληστία μου μ' έχουν οδηγήσει σε ακατάσχετη αγορά δίσκων και αυτή τη στιγμή έχω (στη δισκοθήκη μου) γύρω στους 1500 που δεν έχω ακούσει ακόμη ούτε 1 φορά. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ. Δυστηχώς η αδηφαγία και η απληστία μου μ' έχουν οδηγήσει σε ακατάσχετη αγορά δίσκων και αυτή τη στιγμή έχω (στη δισκοθήκη μου) γύρω στους 1500 που δεν έχω ακούσει ακόμη ούτε 1 φορά. :) Ξέρω πώς είναι! Τα ίδια έκανα και εγώ! Less is more….τα ξανά είπαμε! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Η καλύτερη δυνατή μουσική για ασανσέρ/σούπερ μάρκετ. ;D Πέρα από την πλάκα πάντως, είτε ακούσεις τα γκρούβι του είτε τα εντελώς τζαζ, o Benson είναι τεράστιος κιθαρίστας. Και πολύ καλός τραγουδιστής. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Και λίγο παλιός Benson (πριν κάνει ηλιθιες επεμβάσεις, μυτες κλπ.) Σε ένα oleo που το βρίσκω 'ενοχλητικά' γρήγορο, αλλά ΤΡΟΜΑΖΕΙ! ;D ;D ;D George Benson Oleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Παρ' όλο που το ύφος είναι αυτό το laid back Marathon Jazzo-αρακάδες ;D ...να υποθέσω ότι δεν τον είχες δεί στον Λυκαβηττό... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση