SteveCrossG Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 hello.. σκεφτομουνα να αγορασω μια V σχηματος κιθαρα και θελω να ρωτησω.. επειδη συνηθως παιζω καθιστος θα με βολεψει? η θα σπασω την πλατη μ προσπαθωντας να παιξω? :D εχω παιξει με v αλλα για 5 λεπτα οποιος απο σας εχει v να μ πει αν τον βολευει καθιστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Κακό σπυρί στο κώλο είναι οι V. Μόνο ανάμεσα στα πόδια σου μπορείς να τη στηρίξεις και θα υπάρχει και μια απόσταση σώματος- κιθάρας (δηλαδή η κιθάρα δεν θα ακουμπά στη κοιλιά σου) επίσης το μπράτσο θα είναι αρκετά πάνω και το αριστερο σου χέρι θα κουράζεται αρκετά. Αν θες και καλά ακραίο σχήμα, σου συνιστώ Explorer, είναι πολύ βολικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 είναι κυρίος θέμα συνήθειας ,την βάζεις ανάμεσα στα πόδια και όλα καλά, πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην σε βολεύει εμένα πάντως η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια jackson flying V και δεν είχα ποτέ παράπονο http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 είναι κυρίος θέμα συνήθειας ,την βάζεις ανάμεσα στα πόδια και όλα καλά, πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να μην σε βολεύει εμένα πάντως η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια jackson flying V και δεν είχα ποτέ παράπονο + 1000, αμα την συνιθησεις δεν την αλλαζεις με τιποτα, παιζεις και στα κατω ταστα πολυ ανετα. βαζεις και τη ζωνουλα να μην κρατασ ολο το βαρος με τα μπουτια σου ;D βασικα παντα την κιθαρα αναμεσα στα ποδια την εχω και παιζω, στρατ η V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Πρέπει να τη στηρίξεις με το V πάνω στο δεξί πόδι σου ώστε να είναι όρθια η ταστιέρα(όπως στις κλασσικές όταν παίζεις με υποπόδιο). Έτσι βολεύει. Έχω κι εγώ δυο V και με βολεύουν μια χαρά, ειδικά για σόλο. Αν σου αρέσει το σχήμα, τότε με λίγο practice θα τη συνηθίσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveCrossG Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 thanks αυτο ηθελα ν ακουσω... ;D απλα οπως καθεται η v μου φαινεται πιο ευκολο να παιξω γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Γιατι να μη παιζεις ορθιος? Γυμναζεται και η μεση... ;D ;D ;D Εγω με καμια κιθαρα δε παιζω καθιστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Μια εβδομάδα υπόθεση είναι, μετά δεν θα τις αλλάζεις με τίποτα. V's are the best. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaiking Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Μια εβδομάδα υπόθεση είναι, μετά δεν θα τις αλλάζεις με τίποτα. V's are the best. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Πρέπει να τη στηρίξεις με το V πάνω στο δεξί πόδι σου ώστε να είναι όρθια η ταστιέρα(όπως στις κλασσικές όταν παίζεις με υποπόδιο). Έτσι βολεύει. Έχω κι εγώ δυο V και με βολεύουν μια χαρά, ειδικά για σόλο. Αν σου αρέσει το σχήμα, τότε με λίγο practice θα τη συνηθίσεις! Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση