S3nTiNeL Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα για αξιοπρεπές Setup Ηλεκτρικής Κιθάρας Τύπου Floyd Rose (Intonation/Action κ.τ.λ.); Όποιο guide και να έχω ακολουθήσει η κιθάρα θέλει κούρδισμα κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 http://www.enigmagt.gr/ Απο Αθηνα μονο αυτο ξερω (δεν ειμαι απο Αθηνα) αλλα λογικα καποια απο τα μαγαζια που πουλαν μουσικα οργανα θα κανουν και Service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Δεν είναι δα και καμιά επιστήμη το setup σε floyd rose! Οποιοσδήποτε τεχνικός οργάνων μπορεί να το κάνει. edit: Εγώ είχα πάει για service και αλλαγή τάστων στο jimmy, στη Χαριλάου Τρικούπη. Εμεινα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση