Vasmar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Είπα να εγκαινιάσω τη νέα μου classic vibe squier γράφοντας ένα πρόχειρο κι ευχάριστο(ελπίζω) backing track! Αν γέμιζε το thread από τα take σας θα ήταν τιμή μου :) Γράψτε κι ανεβάστε ελεύθερα! Ίσως αύριο γράψω και το δικό μου take.. cheers ;) seaside_groove.mp3 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Ένα πολύ πρόχειρο take... my_sea_side.mp3 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Φίλε μου κάποιο πρόβλημα έχει το αρχείο που ανέβασες.Ακούγεται λες και είναι μέσα σε πηγάδι.. Άκου την ηχογράφηση στο daw σου πριν κάνεις export προκειμένου να το διορθώσεις :) Ανυπομονώ για το take σου! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 κατι και απο μενα :) Tanqueray.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Να ΄μαι κι εγώ..με τα λαθάκια μου ;D my_seaside_jam.mp3 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Μ' άρεσες Vasmar. Μερικές πολύ ωραίες φράσεις εκεί μέσα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Μ' άρεσες Vasmar. Μερικές πολύ ωραίες φράσεις εκεί μέσα. Ευχαριστώ !Περιμένω να σε ακούσω ,αν βέβαια έχεις χρόνο και θες :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2011 Τόσο άθλιο το bt μου ρε παιδιά? ;D Δεν βλέπω συμμέτοχη...για ΠΑΜΕ!!!!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση