Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Εξαίρετο, όλη η μπάντα φυσάει. Πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα ήθελα να ακούσω καλά τις dorianιές ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 οραιο!!! μια παρατηρηση μονο......το κομματι ξεκινισε με ποιο αργο τεμπο στη αρχη (στη εισαγωγη) και μετα το τρεχετε αρκετα!!!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 μια παρατηρηση μονο......το κομματι ξεκινισε με ποιο αργο τεμπο στη αρχη (στη εισαγωγη) και μετα το τρεχετε αρκετα!!!! O ντράμμερ το 'πιασε. ;) Πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα ήθελα να ακούσω καλά τις dorianιές ;D Το κατάλαβες και 'συ το ύπουλο σχέδιό τους, να μ' έχουν χαμηλά. :D Επίσης δεν γνωρίζω ποιός είναι ο +1..(Audiokostas?Μπα, ε?) ΑudioKorgious. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Και μένα μου άρεσε περισσότερο απ' το ορίτζιναλ. Μπράβο αγόρια μου! (όλοι πολύ καλοί, αλλά στο συγκεκριμένο τα πλήκτρα είναι all the money!) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Και μένα μου άρεσε περισσότερο απ' το ορίτζιναλ. Μπράβο αγόρια μου! (όλοι πολύ καλοί, αλλά στο συγκεκριμένο τα πλήκτρα είναι all the money!) +1! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Μπολυ ωραιο ομπως μπαντα! Νταξει,οτι ειστε δεμενη μπαντα ειναι αποδεδειγμενο οπως και το οτι υπαρχει σχεδιο να σου κλεισουν το στομα τον ενισχυτη.. ;D Μπαρατηρησεις. Βαλτε επιτελους τη φωνη του ανθρωπου πιο ΔΥΝΑΤΑ.Κριμα ειναι.. Μεχρι τα 25 θελουμε ν ακουμε σολα,μετα τα 30 θελουμε λαλα..(Mια πενταετια μας νοιαζουν αλλα...) Ηθελε λιγο drive παραπανω η κιθαρα.(Βεβαια εγω ειμαι βαβουρας γι αυτο το λεω) Το σολο ηθελε πιο δυνατα.OK. Το γαμοντ μαμει!Ηταν δυνατα αλλα δε με χαλασε,μαλλον ετσι επρεπε. Eπιτελους γραψτε δικα σας. ;) Well done! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 1) Μεχρι τα 25 θελουμε ν ακουμε σολα,μετα τα 30 θελουμε λαλα..(Mια πενταετια μας νοιαζουν αλλα...) 2) Ηθελε λιγο drive παραπανω η κιθαρα.(Βεβαια εγω ειμαι βαβουρας γι αυτο το λεω) 3) Eπιτελους γραψτε δικα σας. ;) 1) Μετά τα 45? ??? 2) Ο Simmonds έχει τελείως jazzy ήχο με κομένα πρίμα. (Πράγμα λίαν δύσκολο δι' εμέ). :o 3) Όταν κατέβεις, θα γράψουμε μαζί 2-3 έτσι για πλάκα. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 1) Μετά τα 45? ??? 2) Ο Simmonds έχει τελείως jazzy ήχο με κομένα πρίμα. (Πράγμα λίαν δύσκολο δι' εμέ). :o 3) Όταν κατέβεις, θα γράψουμε μαζί 2-3 έτσι για πλάκα. :D 1.Αν εισαι κιθαριστας,αρχιζεις το τραγουδι.Αν εισαι τραγουδιστης,αρχιζεις να βαριεσαι... ;D 2.Δε με νοιαζει...Εγω θελω ν ακουω Nestor Apos... ;) 3.Mesa!Boogie!Θα κανονιστει. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Δε με νοιαζει...Εγω θελω ν ακουω Nestor Apos... ;) Αυτό είναι το καλλιτεχνικό μου ως τραγουδιστής. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2011 Τί έγινε Nestor Apos, εμένα δεν με θέλεις στο group; :P :P Θα πάρω τον terry και θα δείτε εσείς μετά! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση