iliasbass Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 hello! θα ηθελα μια γνωμη, αποψη ενα κατιτις για καρτα ηχου γυρω στα 200 ευρω. Ο υπολογιστης ειναι στα 1,2 με RAM στα 768. Οι απαιτησεις μου ειναι να εχει 2 εισοδους (μικροφωνο και κιθαρα-μπασσο) Η audigy που εχω μεχρι τωρα βολευει λογο του οτι εχει τις εισοδους μπροστα. Γιαυτο τον λογο ισως να προτημουσα την delta-66.καρτες usb & firewire τις αποκλειω σαν αγορα. Αργοτερα ισως να παρω καποιο di box, για phantom power τι προτεινετε? thanx!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 http://www.thomann.de/thoiw2_esi_esp1010_prodinfo.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Να τονίσω ότι δεν είμαι ειδικός επί του θέματος. Έχω την tascam us 122 και έχει πάνω και input για κιθάρα άρα δεν χρειάζομαι di box και έχει και phantom προενίσχυση για μικρόφωνο. Βέβαια δεν ξερω τι ποιότητας είναι αυτά. Πάντως την δουλεια μου την κάνω άνετα. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 φιλε freemindgr η καρτα που προτεινεις ειναι κατα 40 ευρω+ η emu 1212 ή η m-audio delta 66 ή delta 1010 lt πως σου φαινονται σαν αγορα? konu57 εχω αποκλεισει το θεμα usb ή firewire κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Πιστευω οτι αμα θελεις να αποφυγεις τη λυση firewire και USB2.0, η ESP ειναι μια καλη λυση, γιατι ειναι PCI με συνδεσιμοτητα στο εξωτερικο rack..Νομιζω οτι 44Ε επιπλεον δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα. Αλλιως, απο καρτες που αναφερεις δεν γνωριζω..Ειμαι ο κλασσικος τυπος "τωρα που την πηρα, σταματω να ψαχνω" :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 φιλε freemindgr η καρτα που προτεινεις ειναι κατα 40 ευρω+ η emu 1212 ή η m-audio delta 66 ή delta 1010 lt πως σου φαινονται σαν αγορα?konu57 εχω αποκλεισει το θεμα usb ή firewire Σορι σορι δεν το είχα διαβάσει και τόσο προσεκτικα τελικά! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 H Delta 66 είναι ΑΨΟΓΗ. Παίζει με τα πάντα, από Linux μέχρι Gigastudio (καλά για ASIO δε συζητάμε). Την έχω τρία χρόνια και μόλις πρόσφατα την άλλαξα για να βάλω μία firewire. Τελικά κατέληξα να τις έχω και τις δύο πάνω στο μηχάνημα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2006 το μονο προβλημα σε μενα ειναι οτι δυσκολα θα αλλαξω κατι (ειδικα στο computer και ξερωντας οτι οι καρτες ηχου δεν αλλαζουν (...οπως οι χορδες) :D θα προσπαθησω να την ψαξω λιγο περισσοτερο κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2006 εχω και εγω την delta 66....παρο'ολα αυτα σου προτεινω να παρεις την audiophile 192 σε αυτα τα χρηματα...ισχυοουν και για αυτην οσα λεει ο Wow!l περι drivers κ.τ.λ....εκτος αυτου ομως εχει ++ midi in/out,καλυτερους converters... επισης εχει balanced inputs-outputs... :lol: :lol: :lol: ..και ειναι και καλυτερη στο κρεββατι.... :roll: :roll: :roll: απλα δεν εχει phanntom ,οπως καμια αλλωστε απο αυτες που ανεφερες..ακομα και h 1010lt που εχει xlr δεν εχει phantom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις