SpyrosCh Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Άντε κοντεύει και χρόνος! :P Επισυνάπτω την τελική pre-mastered μορφή του κομματιού(σε 160kbps για να χωρέσει βέβαια..:( ) προς τέρψιν και παρατηρήσεις. :) Ευχαριστώ προκαταβολικά! YOUVE_MET_SOMEONE_upload.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Σπύρο καλημέρα. Φανταστικό κομάτι. Αυτά :) http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Σπύρο καταπληκτικό το κομμάτι σου. Φοβερή η αρχική μελωδία του πιάνου που την ακολούθησε η επίσης εξαιρετική συνέχεια. Επίσης μου άρεσαν πολύ τα φωνητικά και τα δεύτερα φωνητικά που υπήρχαν σε κάποια σημεία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Καταπληκτικο κομματι και ατμοσφαιρα (στο υφος των παλιων floyd που μου αρεσει). Η φωνη στη νεα version εγινε λιγο "στεγνη" και ατονη με την επεξεργασια. Σαν κιθαριστας θα ηθελα (αλλα και γιατι νομιζω οτι αρμοζουν σαν ακροατης) λιγες κιθαρες σε πιο πρωταγωνιστικο ρολο σε καποια σημεια. Ισως σε αυτα του ομποε. Ομως ετσι μπορει να ηταν ενα αλλο κομματι. Και παλι μπραβο. ΥΓ Αν δεν σου κανει κοπο βαλε και τους στιχους για οτι δεν πιανουμε με το αυτι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Δεν το είχα πάρει χαμπάρι :( Μπράβο, πολύ ωραίο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 gskar, geodimitri, Σπύρο και hyperpanos σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας! Χαίρομαι που σας άρεσε, και μένα είναι από τα αγαπημένα μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Πραγματικά πολιόμορφο! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Και σε μένα άρεσε πολύ το κομμάτι σου αν και δεν πολυκατάλαβα τους στίχους είμαι σίγουρος ότι είναι καλοί, ένα μπράβο και στην επιμονή σου ωστόσο θα παραθέσω το γνωστό ανέκδοτο ενός λάτρη της τέχνης που επισκέπτεται ένα νηπιαγωγείο και έκπληκτος ανακαλύπτει ότι όλες οι ζωγραφιές των παιδιών είναι αριστουργήματα. Πλησιάζει την δασκάλα και την ρωτά. - Πως είναι δυνατό όλοι σας οι μαθητές να δημιουργούν έργα αντάξια ενός Matisse ή ενός Gogen ; Και εκείνη του απαντά. - Ξέρω πότε να πάρω τη ζωγραφιά από μπροστά τους. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 θα παραθέσω το γνωστό ανέκδοτο ενός λάτρη της τέχνης που επισκέπτεται ένα νηπιαγωγείο και έκπληκτος ανακαλύπτει ότι όλες οι ζωγραφιές των παιδιών είναι αριστουργήματα. Πλησιάζει την δασκάλα και την ρωτά. - Πως είναι δυνατό όλοι σας οι μαθητές να δημιουργούν έργα αντάξια ενός Matisse ή ενός Gogen ; Και εκείνη του απαντά. - Ξέρω πότε να πάρω τη ζωγραφιά από μπροστά τους. Θεικο παραδειγμα. Θενξ φορ ποστινγκ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ atreu! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση