metaxa13 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Πριν απο λίγο καιρο, βλεποντας ενα βιντεακι στο youtube με ενα review για το Boss Me-75 , ειδα αυτον τον κιθαριστα (Alex Hutchings) και με τρελανε απο την πρωτη στιγμη που τον ακουσα. Τονος, Εκφραση , Μελωδια.....ολα τελεια . Τον εψαξα περισσοτερο λοιπον, και βρηκα κατι αλλα κομματια του αναβασμενα στο youtube, που και αυτα με ξετρελαναν. Η μουσικη που παιζει μου ακουγεται Τζαζο-φανκο-φιουσιον . <---- Δειτε εδω. Τον ξέρετε? Αυτο που μαρεσει πιο πολυ, ειναι ο τελειος συνδιασμος με μελωδια και τεχνικη που κανει. Είναι ο μόνος κιθαριστας που μπορώ να ακούω με τις ώρες χωρις να με κουράζει! Δεν ειναι τοσο "εχω απορία ποστ". Απλος μου αρεσε, και ηθελα να δω αν ο κοσμος τον ξερει. Και οσοι απο σας δεν τον εχουν ακουσει....πως σας φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Μου άρεσε πάρα πολύ ο τύπος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Tο σιγουρο με τον Hutchings ειναι οτι οπου κι αν τον δεις σε lesson σε live η οτιδηποτε αλλο ο τυπος φαινεται οτι γουσταρει πολυ αυτο που κανει και πολλες φορες "ξεφευγει" ακομα και στο studio.Kαι παρα την τεχνικη του παντα παιζει μελωδικα και εχει ωραιο phrasing. Σπουδαιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Εγώ τώρα που τον βλέπω μου φαίνεται ότι θέλει λίγο κούρεμα στις μύτες και καθάρισμα της ψαλίδας. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Εγώ τώρα που τον βλέπω μου φαίνεται ότι θέλει λίγο κούρεμα στις μύτες και καθάρισμα της ψαλίδας. ;D άσε που τα χάνει σιγά σιγά ;D ;D ;D, πάντως είναι καλός όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 άσε που τα χάνει σιγά σιγά ;D ;D ;D, πάντως είναι καλός Ναι βασικά, πολύ καλός ακούγεται, πολύ χάλια φαίνεται! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Έχει ξανασχοληθεί το φόρουμ με τον Hutchings στο παρελθόν. Ο τύπος είναι τρομακτικά καλός κιθαρίστας και εξαιρετικά διαβασμένος. Αυτό που περιμένει κανείς βέβαια κανείς από έναν τέτοιου επιπέδου μουσικό (και από οποιουδήποτε επιπέδου μουσικό δηλαδή), είναι πότε θα αφήσει τα backing tracks και θα βγάλει κανά δίσκο με δικά του κομμάτια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Αυτό που περιμένει κανείς βέβαια κανείς από έναν τέτοιου επιπέδου μουσικό (και από οποιουδήποτε επιπέδου μουσικό δηλαδή), είναι πότε θα αφήσει τα backing tracks και θα βγάλει κανά δίσκο με δικά του κομμάτια. Πέστα Χρυσόστομε!!! +1.000.000.000.000.000 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Εχμμμ... το ψάχνουμε λίγο πριν κάνουμε suggestions, ΟΚ? ALEX HUTCHINGS has composed music for a number of BBC television/radio programmes and short films in the past few years, as well as private commissions. Prior to this he was and still is an active session musician, working on programmes such as hit show “I’m a Celebrity Get Me Out of Here”- “Big Brother”-Brainic”, and various documentaries and feature films with top producer/writers Grant Buckerfield, Sarah Class, Mark Collins to name a few. Alex has collaborated and toured with many top artists and musicians, making his television debut with the talented singer/songwriter Phil Barlow last year. Alex’s focus in the coming years is to continue growing and developing as a writer and to become immersed in as many fun, and challenging projects as time will allow. http://www.shredknowledge.com/index.php?option=com_content&view=article&id=706:alex-hutching-interview&catid=162:artist-spotlight&Itemid=312 Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Εχμμμ... το ψάχνουμε λίγο πριν κάνουμε suggestions, ΟΚ? Βασίλη, αν το λες για μένα, suggestion δεν έκανα πάντως. Τι περιμένω είπα. Αλλά κι από αυτά που παραθέτεις, πάλι τα σόλο πάνω στα backing tracks έχει φάτσα κάρτα. Ό,τι δουλειές κι αν έχεις κάνει, το θέμα είναι είναι τι από αυτά επιλέγεις να σε εκπροσωπεί προς τα έξω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση