Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 & κλεινει ο κυκλος της ενασχολησης μου με τας εξωτικας μουσικας! ;D new_orleans.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Σε λίγο θα αρχίσεις να παίζεις και τα Blues έτσι που πήρες φόρα με τας εξωτικάς μουσικάς ;D. Killing Groove and Ι mean it! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Σε λίγο θα αρχίσεις να παίζεις και τα Blues Αυτα πες τα στο Αουντιχωστα που με κοροϊδευει.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Με το που ξεκίνησε (ωραία funkίζουσα κιθάρα) με έκανες να ανασηκώσω φρύδι. "Λες;" μονολόγησα. ;D Μέχρι που έβαλες τα πλήκτρα ............... Κάντο hammond τουλάχιστον βρε χριστιανέ μου. Το πολύ καλό μπάσο που χεις αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναπροσδιοριστείς ως προς το όργανο. Με το που έβαλες όμως και την lounge-πάμε-Λάκη-στη-πισίνα-με-τα-πιπίνια-για-ποτό-με-ομπρελίτσα κιθάρα με έχασες τον (και καλά) σκληροπυρηνικό. Ο ήχος των ντραμς ήταν καλύτερος στο προηγούμενό σου (εδώ έχουν κάτι στεγνό/στουντιακό) αλλά όντως το groove (και το break) είναι Α+ Νομίζω ότι μια μουσική συνεύρεση με τον Κυναίγειρο επιβάλλεται πλέον .............. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι μια μουσική συνεύρεση με τον Κυναίγειρο επιβάλλεται πλέον .............. Δεν παίζω με ερασιτέχνες νιούμπηδες... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Μέχρι που έβαλες τα πλήκτρα ............... Κάντο hammond τουλάχιστον βρε χριστιανέ μου. Hammond ειναι! Και wurlitzer ηλεκτρικο πιανακι....βεβαιως βεβαιως... Με το που έβαλες όμως και την lounge-πάμε-Λάκη-στη-πισίνα-με-τα-πιπίνια-για-ποτό-με-ομπρελίτσα κιθάρα με έχασες τον (και καλά) σκληροπυρηνικό. ε,μην ξεχνιομαστε και τελειως.. Ο ήχος των ντραμς ήταν καλύτερος στο προηγούμενό σου (εδώ έχουν κάτι στεγνό/στουντιακό) τετοιο ηχο θελει το ιδιωμα,μπολικη μαφλα/πετσετα/πορτοφολι....Meters δεν εχεις ακουσει ρε παππου? ;D Το πολύ καλό μπάσο που χεις αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναπροσδιοριστείς ως προς το όργανο. ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Hammond ειναι! Έχεις δίκιο. Όταν το ξανάκουσα το κατάλαβα ότι έγραψα κοτσάνα. Αλλά έχω την εντύπωση ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ.... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Και wurlitzer ηλεκτρικο πιανακι....βεβαιως βεβαιως... Applied Acoustics Systems - Lounge Lizard ? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Applied Acoustics Systems - Lounge Lizard ? ΦΑΝΑΤΙΚΑ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 ΦΑΝΑΤΙΚΑ! Tι ωραίο που είναι ρε συ...τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το εκτιμώ..."βρωμάει" 80s!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση