ierissiotis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Πάρε φιλαράκι μια Greco Japan παλιά απο ebay και θα με θυμηθείς.Αν δε σου αρέσει την πέρνω εγώ να τις κάνω 3 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Αχόρταγος τελείως λέμε.... Και που να δείς την Burny μου Japan Custom 1980 Karakatram. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Φιλε μου να υποθεσω πως δεν εχεις πιασει στα χερια σου Edwards Les Paul Custom ετσι; Πιασε πρωτα και τα ξαναλεμε ;) Γιατι το να διαβαζω το οτι ειναι πεταμενα λεφτα τα 800κατι ευρω για μια κιθαρα που ποιοτικα ειναι στα επιπεδα των esp eclipse, horizon κλπ που κοστιζουν 1500+ ευρω (βλεπεις γραφει Edwards και οχι ESP ωστε να πληρωσεις το ονομα) μου φαινεται λιγο παραλογο. Επισης κανεις δεν ειπε πως ολες οι ιαπωνικες κοπιες σκιζουν ολες τις Gibson, παιζει φυσικα ρολο και το μοντελο, αλλα υπαρχουν αρκετες που το κανουν. Και για να μην παραπληροφορειται ο κοσμος οι Εdwards δεν ειναι κορεατικες...κορεατικες ειναι οι Grassroots...που ειναι ενα επιπεδο πιο κατω απο τις Edwards...και υπαρχουν φυσικα και οι Navigator που ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο τις Εdwards...αυτες να δεις τι σκισιμο ριχνουν ;) Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην κάνεις quoting τα post μου. Πες τη γνώμη σου και ας μείνει εκεί. Έχεις αποδείξει σε παλιότερα thread ότι δεν έχεις το επίπεδο για να κάνω διάλογο μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην κάνεις quoting τα post μου. Πες τη γνώμη σου και ας μείνει εκεί. Έχεις αποδείξει σε παλιότερα thread ότι δεν έχεις το επίπεδο για να κάνω διάλογο μαζί σου. Δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω, εχω καθε δικαιωμα να κανω οτι γουσταρω εφοσον δεν παραβαινω τους κανονες του φορουμ. Το τι εχω αποδειξει ασε να το κρινουν αλλοι, αυτο ελειπε να κρινουν και το επιπεδο μου ατομα που εχουν κομπλεξ μαζι μου. Περαστικα... http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Ψυχραιμία κύριοι. Δεν χρειάζεται όλο αυτό. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Οι Edwards δεν φτιάχνονται στην Κορέα...είναι κατα βάση κινέζικες... "EDWARDS guitars are made in our ESP CHINA factory fully (from wood working to painting) not by other OEM factories there and ONLY the final parts assembly and set-up are done at our new tokyo factory" πηγή: http://www.tokaiforum.com/viewtopic.php?t=13235 @ metalmike: Ας θυμηθουμε πως δεν παραβιάζεις τους κανόνες του forum και ας θαυμάσουμε το επίπεδο σου... Αν δε μπορεις να διαβαζεις σωστα αυτα που γραφω και δεν θυμασαι αυτα που εχω πραγματικα γραψει τοτε μην απαντας καν γιατι εκτιθεσαι και παραπληροφορεις αυτους που διαβαζουν το thread και λες πως εχω γραψει πραγματα που δεν εχω γραψει ΠΟΤΕ. Aλλα ξεχασα, εισαι γιος ξυλουργου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Κορεάτικες Edwards και Tokai μάλλλον θα βρείς μεταχειρισμένες σε αυτά λεφτα δεν νομίζω όμως ότι αξίζουν κάτι παραπάνω... Αυτο εγραψες μια σελιδα πριν. Αποφασισε λοιπον, ειναι κορεατικες ή κινεζικες (μιας και κορεατικες edwards δεν υπαρχουν αλλα το εγραψες); Aλλα λες πριν, αλλα λες μετα και παραπληροφορεις τον κοσμο. Μιλας για προιοντα χωρις να ξερεις πολλα πολλα γι'αυτα και χωρις να τα εχεις δοκιμασει, παρα μονο προτεινεις με βαση αυτα που εχεις διαβασει. Eχω καθε δικαιωμα πιστευω οταν βλεπω οτι λες πραγματα που δε στεκουν πουθενα να τα διορθωνω, ειδικοτερα οταν μιλαμε για μια κιθαρα που εχω στην κατοχη μου κι εσυ την εχεις δει μονο σε φωτογραφιες ή βιντεο αλλα παρ'ολα αυτα μπορεις να κρινεις καλυτερα απο εμενα. Τουλαχιστον εγω εχω το γνωθι σαυτον και αμα δεν ξερω κατι καθολου ή ακομα κι αν το μισοξερω δεν ποσταρω ουτε κανω προτασεις στους αλλους, κι αν κανω θα γραψω πως δεν ειμαι σιγουρος. Οσο για τη φωτογραφια, εσυ εβαζες λογια που δεν ειχα πει ποτε και ελεγες ψεμματα για να με πεισεις να δεχτω αυτα που ελεγες. Δοξα το θεο moderators εχει το forum και αν κρινουν πως καπου εχω σφαλλει δεκτη η οποια παρατηρηση ή ποινη, μεχρι τοτε μπορεις να λες οτι θες ;) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Από το πρωί είμαι έτσι στην τσίτα κι εγώ... μάλλον η ζέστη θα φταίει. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Μόλις παρέλαβα μία Faber από Γερμανία. Les Paul copy με p90s. Είναι αυτή εδώ. http://www.tokaiguitar.de/xtcommerce/product_info.php?info=p102_Faber-Revival-Series-LSC-P90-GT.html Αν και δεν είμαι μουσικός, και παντελώς κουλός σαν παίχτης έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1. Η κιθάρα είναι φτιαγμένη από αξιοπρεπή υλικά σίγουρα ανώτερα από πλευράς ποιότητας και κατασκευής από μία epiphone. 2. Οι μαγνήτες όντως έχουν πολύ vintage ήχο. 3. Ο Gottfried Schmidt, ιδιοκτήτης της εταιρίας, φαίνεται εξαιρετικός άνθρωπος. Πριν την αγοράσω, μιλήσαμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο και ομολογώ πως ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος. Μου είπε πως αν δεν μου αρέσει, μπορώ μέσα σε 2 μήνες να τη γυρίσω πίσω και να πάρω τα χρήματά μου. Αγόρασα και μία σκληρή θήκη, αυτήν εδώ: http://www.tokaiguitar.de/xtcommerce/product_info.php?info=p126_NEW-LAUNCHED----Lifton--59-Reissue-Case.html και μου έκανε και μία πάρα πολύ γενναία έκπτωση δηλαδή μου ήρθε σχεδόν τσάμπα η θήκη που είναι πολύ καλή. Τα δε μεταφορικά, που έγιναν όλα με DHL χωρίς να μεσολαβεί το door to door του ΕΛΤΑ, κόστισαν μόνο 5 Ευρώ. Ο καλός μου φίλος ο Βασίλης (TGL) που τη δοκίμασε μου είπε πως του άρεσε σαν κατασκευή, τον κέρδισε το μπράτσο της, ενώ τους μαγνήτες τους βρήκε αξιοπρεπέστατους. Η κιθάρα ήρθε ασετάριστη. Πρέπει να αλλάξω και τον τριθέσιο διακόπτη που έσπασε όχι από τη μεταφορά αλλά από το γιο αδερφικού φίλου που της άλλαξε τα φώτα. Είχα ζητήσει να την παραλάβει ένας φίλος μου φοβούμενος μην αργήσει να έρθει και λείπω στη Σύρο. Πριν επικοινωνήσω προσωπικά με τον Gottfrιed, ομολογώ πως τον έψαξα λίγο και αυτόν αλλά και τις κιθάρες του. Βρήκα λίγα πράγματα γενικά. Αυτά όμως που βρήκαν ήταν γεμάτα από θετικά σχόλια για το άτομό του. Τον αποκαλούν όχι μόνο great luthier αλλά και Scholar σχετικά με την κατασκευή μουσικών οργάνων. Από τα λίγα που μπορώ να κατανοήσω και να αντιληφθώ, θα έλεγα πως οι Faber κιθάρες δεν είναι καθόλου κακά όργανα. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως υπερτερούν των Epiphone σε πολλά. Άλλος πάλι φίλος, που παίζει σε γνωστό blues group, μου είπε πως η συγκεκριμένη, παίζει καλύτερα από την αντίστοιχη Gibson studio. Δεν θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου, αλλά προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μειονεκτήματα: Είναι βαριά κιθάρα, όπως οι παλιές Gibson. Προς άρση κάθε παρεξήγησης, να επαναλάβω πως όχι μόνο δεν είμαι μουσικός, αλλά και παντελώς κουλός. Γρατζουνιστής, θα έλεγα. Έχω όμως ακούσει πολύ μπλουζ στη ζωή μου (μα πάρα πολύ ) και αυτό που άκουσα μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Kαλόπαιχτη Δημήτρη.Κούκλα πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση