blue Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 αγγλικα παντα,δεν διαβαζω μεταφρασεις ποτε. ΠΟΛΥ αμφιβαλλω εχει τοσους ιδιωματισμους και μοναδικες "εκφρασεις" μεσα που χλωμο το βλεπω. Ειναι το ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ βιβλιο που εχω διαβασει εδω και πολλα χρονια παντως. ευχαριστω, κι εγω ετσι έχω καταλάβει , γι αυτό ρώτησα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Ο ήχος στις κερκίδες είναι κακός .... Μα εδω λεμε οτι στου ...ηχοληπτη το καγκελο 2 μετρα μπροστα του ο ηχος ηταν τριμπουρδ....ο, τι υποτιθεται οτι ακουγε αυτος εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Γενικα ο καλος ηχος σε αρενα ειναι συνηθως θεμα ΤΥΧΗΣ ....αν σου κατσει σου εκατσε...ενα...αερακι να φυσηξει και για χαρα νταν ο ηχος...... ;D Αυτα τα μερη ειναι φτιαγμενα για να φιλοξενουν 22 μαντραχαλαδες με ..κοντοβρακια που κυνηγανε ενα τοπι,οχι για live. + ∞ ΜΠΑΟΚ ΡΕ!!! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santorope Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Μονο σ'εμενα θυμησε μπουζουκια η συναυλία?? Οκ για ποπ του στιλ ΄μεσημεριανο' καλή ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 αν και ήμουν κερκίδα, πραγματικά απόλαυσα τη συναυλία (οκ, μισούσα λίγο αυτούς που ήταν μπροστά στη σκηνή...) έπαιξαν για 2 ώρες και 20 λεπτά και παρόλη την ανυπόφορη ζέστη, είχαν απίστευτη ενέργεια!! τα solo του Richie με τρέλαναν!!!! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Το set list και η μπάντα εξαιρετικά ... (χάθηκε ο κόσμος να παίξουν και το Runaway ρε παιδί μου??) Είμαι ο μόνος άραγε που τον Sambora τον γουστάρω τόσο για….την φωνή του?? ??? ??? +1 ;D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Μονο σ'εμενα θυμησε μπουζουκια η συναυλία?? Τί σε κάνει να το λες αυτό;;;; ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Τί σε κάνει να το λες αυτό;;;; ;D ;D ;D Epic χαχαχαχα!!! ;D Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 στη θύρα 31 που ήμουν, μέσα από τα ερασιτεχνικά αυτιά μου και τα ντραμς άκουγα και τον Richie άκουγα και όλα τα υπόλοιπα.. ;D κανένα παράπονο :) ο Richie είχε ένα θέμα με την κιθάρα του στην αρχή του "you give love a bad name" αλλά ο guitar tech του ήταν δίπλα να του δώσει την αναπληρωματική ;) I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Ρε ξέχασα να ρωτήσω, εσάς που πήγατε! Δράττομαι της ευκαιρίας τώρα. Οι Brothers in Plugs, πώς ήταν τα παιδιά; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση