Anduan3 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Μια χαρα το πας ρε Jay :) Τα 6 λεπτα ειναι λιγο τραβηγμενος χρονος, και η ντραμς αρχιζει και επαναλαμβανεται, αλλα θα μου πεις demo ειναι ετσι? Κιθαριστικα μου αρεσες παντως, δεν μπορω να σου πω κατι συγκεκριμενο μιας και δεν ειμαι κιθαριστας, απλα σου λεω οτι εισαι σε καλο δρομο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 σε ευχαριστώ :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Αφου γραφεις (by Avalon) ??? ???...εχεις καμμια σχεση με αυτον που ποσταρει εδω?... http://www.guitars101.com/forums/search.php?searchid=2733689 ετσι τα γραφει και αυτος ??? ??? ??? ???. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 όχι, από αυτόν έχω βρει τα backing tracks , έχει βγάλει πολλά του satriani όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Α οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 γιατί ; αν επιτρέπεται ; όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Απλα θυμηθηκα το ονομα γιατι μπαινω συνεχεια εκει για backing tracks και ετσι οπως το εγραψες δεν καταλαβα οτι εννοουσες το backing. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 οκ ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 Σούπερ και το κομμάτι και η εκτέλεση, μπράβο Παναγιώτη! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2011 σε ευχαριστώ φίλε γιάννη :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση