Guru npap Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας... (μόνο εγώ δεν τα καταφέρνω εδώ ,μέσα να το κόψω??? μιλήστε ρε εξαρτημενοι όλου του κόσμου....) :lol: :lol: :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 τώρα τα περί πολιτισμού που διάβασα αρκετές αναφορές παραπάνω μην τ' ανοίξω γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ...το τσιγάρο μας μάρανε φίλτατοι... Απλά για να σιγουρευτώ ότι δε με παρεξήγησες (:)), το θέμα του πολιτισμού το ανέφερα για το να καπνίζεις πχ μέσα στο ασανσέρ, όχι για το να καπνίζεις γενικότερα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Έλα..vd πνευμόνι μου στο τόπο σου...ωρέ σου είχα στείλει ακτινογραφία θώρακος και την χρησιμοποίησες στο 2ο παράδειγμα??? :lol: :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας... (μόνο εγώ δεν τα καταφέρνω εδώ ' date='μέσα να το κόψω??? μιλήστε ρε εξαρτημενοι όλου του κόσμου....):lol: :lol: :lol:[/quote'] npap, σιγα το δυσκολο... Εγω το εχω κοψει τπυλαχιστον 100 φορές :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Απλά για να σιγουρευτώ ότι δε με παρεξήγησες (:))' date=' το θέμα του πολιτισμού το ανέφερα για το να καπνίζεις πχ μέσα στο ασανσέρ, όχι για το να καπνίζεις γενικότερα. :)[/quote'] Όχι βέβαια...γενικά μίλησα...μόνο που τώρα για να σου απαντήσω ότι δεν καπνίζω σε ασανσέρ και ταξί συνήθως, άναψα τσιγάρο...είδες τι μου κάνεις??? :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 npap' date=' σιγα το δυσκολο... Εγω το εχω κοψει τπυλαχιστον 100 φορές :D[/quote'] Μια από τα ίδια Aiole...άντε και σε λίγο να μας απονείμουν το ..χρυσό (πακέτο) αν ζούμε βέβαια αμφότεροι ως τότε..(μπρρρρ...χτύπα ξύλινο τασάκι..) :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Είμαι 39 χρονών και καπνίζω από τα 14 δλδ από το 81. Το έκοψα δυο φορές από 93 έως το 95, και από το 1999 έως το 2004. Το ξανάρχισα γιατί με βοηθάει να χαλαρώνω, η δουλειά που κάνω έχει πολύ στρες και είχα καταντήσει υποχόνδριος. Τώρα καπνίζω και το φχαριστιέμαι, και άναψα τσιγάρο για να γράψω αυτό το ποστ. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 SF είσαι προκλητικός...πρόσεχε θα σου κόψω και σένα την ...καλημέρα...κάντε σύσκεψη με τον eye και σώστε τον φίλο σας... Τι λες ρε... είπαμε να το κόψετε εσείς, όχι να το ξαναρχίσουμε εμείς... :) :) Σοβαρά πάντως, η απάντηση στην ερώτησή σου (για το πως το κόβεις) είναι αυτή που έδινε ο πατέρας της Τζόντι Φόστερ στο Contact : Small moves Ellie, small moves. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2006 Αυτός είναι σωστός ή λέει μπούρδες? http://www.kuro5hin.org/story/2003/5/12/191011/406 leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2006 Αυτός είναι σωστός ή λέει μπούρδες?http://www.kuro5hin.org/story/2003/5/12/191011/406 WOW! ετσι μου'ρχετε να το κοψω!!.....ΤΩΡΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση