Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Βέβαια τη στολή του Judge Dredd εγώ δεν θα την έβαζα ούτε με βασανιστήρια ...... ;D ;D ;D Πάει ο Dredd- δυστυχώς τελείωσαν αυτές οι ένδοξες εποχές ;D- τώρα η σκηνοθεσία της νέας μπάντας απαιτεί κάτι τέτοιο... Πρέπει να ανανεώσω τα καπέλα μου ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Μπραβο μαγκες. "Το'χετε". Ολα τελεια. Συνεχιστε παρομοιως. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Να πω πόσο πολύ μου αρέσει το Schoolwave. Δεκαεξάρια/δεκαοχτάρια στη σκηνή πάνω να χτυπιώνται. Το γουστάρω απίστευτα. +1 Μπραβο μαγκες. "Το'χετε". Ολα τελεια. Συνεχιστε παρομοιως. +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 πολύ καλοι παιδιά αλλά.......ο τραγουδιστης παιρνει 0 στην σκηνικη παρουσια (οχι το ντυσιμο). τι κοβει βολτες πανω κατω? να χτυπιεται κατω πρεπει......βάλτε του χέρι ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Δεκαεξάρια/δεκαοχτάρια στη σκηνή πάνω να χτυπιώνται. Το γουστάρω απίστευτα. Kαι μερικες απ τις μπαντες παιζουν τοσο καλα που σε κανουν και ντρεπεσαι. Και η μπαντα σας φιλε fm ειναι δυνατη και με ενεργεια.Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 πολύ καλοι παιδιά αλλά.......ο τραγουδιστης παιρνει 0 στην σκηνικη παρουσια (οχι το ντυσιμο). τι κοβει βολτες πανω κατω? να χτυπιεται κατω πρεπει......βάλτε του χέρι ;D ;D ;D ;D ;D +1000 νέα παιδιά είστε, σπάστε τα πάνω στην σκηνή :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Ναι, και εγώ το μόνο παράπονο που έχω είναι το frontman issue! Κατά τα αλλά πολύ ωραίοι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
benedetto Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Καλα ρε παιδια εσεις το παντελονι κρινετε?!?!?!Ρε φερτε τον Ασλανη ρεεεε!!!!Greek idol το καναμε εδω μεσα!!!!!χαχαχχαχαχα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Να πω πόσο πολύ μου αρέσει το Schoolwave. Δεκαεξάρια/δεκαοχτάρια στη σκηνή πάνω να χτυπιώνται. Το γουστάρω απίστευτα. Μπραβο μαγκες. "Το'χετε". Ολα τελεια. Συνεχιστε παρομοιως. +1 ...αλλά +1 και στο από κάτω: πολύ καλοι παιδιά αλλά.......ο τραγουδιστης παιρνει 0 στην σκηνικη παρουσια (οχι το ντυσιμο). τι κοβει βολτες πανω κατω? να χτυπιεται κατω πρεπει......βάλτε του χέρι ;D ;D ;D ;D ;D Κάνει σαν να έχει βγάλει βόλτα το σκύλο και παρεμπιπτόντως να τραγουδάει. Βάλτε του χέρι δις! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Μια χαρα βαρατε για πιτσιρικαδες,πες στον τραγουδιαρη ομως οτι οι αντρες ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΙΑ φορανε ΜΟΝΟ στην παραλια..... ;D & ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πανω στη σκηνη (μονο οι roadies το καλοκαιρι δικαιολογουνται να τα φορανε) ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ? ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση