takis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 μια προσπαθεια στο hold the line κατω απο ενα backing track που ειναι ευγενικη χορηγια :P ενος ..αγνωστου που το ανεβασε για free download! θα μπορουσα να κανω πιο καλο take χωρις τα λαθακια γιαυτο ειναι λιγο χυμα η ολη φαση αλλα το ανεβασα για το χαβαλε.. suhr strat-->guitar rig 3! toto_complete.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 δε το λες και ασχημο,απλα τα φωνητικα ktm ηθελαν λιγο πιο τσαγανο. Ιδιαιτερα τα Back. Κατα τα αλλα δε με χαλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 τα φωνητικα ειναι του ..αγνωστου!!!οχι δικα μου!!! :P thanks που το ακουσες anyway! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 NICE!!! Αρκετά καλό και μάλιστα με Guitar Rig που εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να βγάλω αξιοπρεπή ήχο ;D Τι μαγνήτες φοράει η Suhr? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 thanks! :) τρεις μονούς,τους vintage 60s low peak! http://www.suhrguitars.com/pickups.aspx με τον μονό τον bridge παιζω εδω! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 με Guitar Rig που εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να βγάλω αξιοπρεπή ήχο ;D για το παραπανω που λες..και εγω με την maudio firewire 410 που εχω ο ηχος ηταν τραγικος. ΑΛΛΑ ειναι δραματικα καλυτερα τα αποτελεσματα απο την στιγμη που πηρα προενισχυση μικροφωνου την focusrite trackmaster pro και σαν DI χρησιμοποιω στην υποδοχη του μικροφωνου της focusrite,το hughes and kettner red box mk2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 για το παραπανω που λες..και εγω με την maudio firewire 410 που εχω ο ηχος ηταν τραγικος. ΑΛΛΑ ειναι δραματικα καλυτερα τα αποτελεσματα απο την στιγμη που πηρα προενισχυση μικροφωνου την focusrite trackmaster pro και σαν DI χρησιμοποιω στην υποδοχη του μικροφωνου της focusrite,το hughes and kettner red box mk2! Δεν θέλω να βγαίνω εκτός θέματος αλλά, λες και εμένα να θέλει εξτρά προενίσχυση ή κάτι σε DI πέραν της κάρτας για να δουλέψει σωστά? Πραγματικά εντυπωσιάστηκα όταν διάβασα ότι το έκανες με το GR3. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Ωρρρρρραιαιαιαιαιαιοοοοοος ο takis ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 μου άρεσες και μένα :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 πενα ! τα φωνητικα τα βρηκα πολυ ωραια . Ευγε και συ αγνωστε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση