Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Dark side of the moon / Wish you were +1 και από κοντά το animals all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 παροτι δεν ειναι απο τα group που με τρελενουν το meddle εχει ξεχωριστη θεση στα "αυτια" μου A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anduan3 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 "Pink floyd, Αγαπημένο album".... "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας συγκροτηγμα"... "Ποιο ειναι το αγαπημενο σας...τραγουδι"... και αλλα παρομοια ερωτηματα μου ακουγονταν παντα λιγο-πολυ ακυρα. Στην περιπτωση των Floyd μπορω να πω ποια αλμπουμς μπορω να ακουσω ακομη: Ολα, εκτος τα "The Piper At...", "A Saucerful Of Secrets", "Ummagumma". Δηλαδη πλεον μπορω να ξαναβαλω και να ακουσω ακομα και το "More" ή το "Obscured By Clouds" ή το πρωτο CD απ'το "Ummagumma", αλλα τα 2 πρωτα τους πλεον δεν.... Γενικα η εποχη Barrett δεν με "τρελαινει" πλεον οσο οταν ημουν πιτσιρικος. Α, μη ξεχασω, μου αρεσει επισης παρα πολυ το "The Final Cut", που το βρισκω εξαιρετικο σαν μουσικη, και πολυ underrated. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Γενικα η εποχη Barrett δεν με "τρελαινει" πλεον οσο οταν ημουν πιτσιρικος. συμφωνούμε κατά το ήμισυ, γιατί δεν μου άρεσε ούτε όταν ήμουν πιτσιρικάς. Φυσικά ούτε τώρα μου αρέσει. Για να γίνω ακόμη πιο κακός, όταν λέω Pink Floyd, φυσικά και δεν υπάρχει Barrett στο μυαλό μου... >:( >:( Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 αυτο, με τις υπολοιπες παρανοιες να ακολουθουν κατα ποδας :) How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 The dark side of the moon που έχει και το καλύτερο εξώφυλλο όλων των εποχών... Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Θα συμπληρώσω ότι έχω «αποκηρύξει» το Division Bell, το οποίο δεν το συγκαταλέγω στα άλμπουμ των floyd... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Atom Heart Mother δαγκωτό! Και όποιος διαφωνεί είναι άσχετος, δε ξέρει τι του γίνεται, δεν έχει κάνει συναυλία στο ΟΑΚΑ, κλπ :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Α, μη ξεχασω, μου αρεσει επισης παρα πολυ το "The Final Cut", που το βρισκω εξαιρετικο σαν μουσικη, και πολυ underrated. 8) +2 I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Αγαπημένο μου είναι το "Relics" επειδή είναι το πρώτο που άκουσα. Το είχε ένας φίλος μου και δεν ξέραμε ότι ήταν συλλογή. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/18/Pink_Floyd_Relics_1971.jpg Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση