John Goumis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Και εγώ με την σειρά μου θα συμφωνήσω στα Dark Side of the Moon και Wish you were here. Κατα τη γνώμη μου δεν έχουν κανένα μα κανένα ψεγάδι, τραγούδι, σημείο, τίποτα, το κάθε δεπτερόλεπτο αγγίζει την τελειότητα. Τα αγαπημένα μου κομμάτια που δεν ανήκουν στους παραπάνω δίσκους είναι το Echoes και το Atom heart mother suite. Το μόνο άλμπουμ τους που δεν μπορώ ούτε καν να ακούσω είναι το ummagumma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Meddle,Animals,Saucerful of secrets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Υπαρχει ενα που παιρνει τρεις τιτλους ταυτοχρονα ;D ;D ;D ;D: 1) καλυτερου album 2) most underrated floyd album 3) ειναι πανκ ANIMALS 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Άκουσα πρώτο πρώτο το the wall. Είμαι συναισθηματικά δεμένη με το δίσκο, άρα και το αγαπημένο μου. Παρ' όλα αυτά θεωρώ μάλλον το Dark Side of the Moon ως το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Ευκολάκι.. Animals. Είναι αντιδραστικό, συναισθηματικό, κ ακούγεται ολόκληρο ευχάριστα ακόμα κ από τύπους που μισούνε τους Floyd. Δοκιμασμένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koomis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Dark side of the moon Wish you were here ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Θεωρώ το Piper at the gates of dawn ορόσημο γι' αυτό που αποκαλείται ψυχεδελική μουσική. Από τότε που έρχεται ο Δαυίδ και κάνουν τον ήχο τους το άλμπουμ που μ' αρέσει πιο πολύ είναι το Animals. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Astroman Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Hello Earthlings! "Meddle" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Οριστε και η δικη μου σειρα σε set list style 1.Atom 2.Wish 3.Dark Οι δισκοι με τον Μπαρετ δεν μου αρεσαν το ιδιο ηταν "αλλοι" Φλουντ.Ωστοσο το set the controls ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 ...μμμ, μάλλον το wish, αλλά επειδή είμαι δίδυμος δικαιούμαι ακόμα ένα ;D, θα πάρω και το animals. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση