Elixir Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 καλησπερα στην ομαδα του νοιζ ποια ειναι μια στανταρ/καλη τιμη για εναν orange tiny terror μεταχειρισμενο? ευχαριστω Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 360 έχει καινούριος. Γύρω στα 250 είναι καλή τιμή. Για κεφαλή πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 360 έχει καινούριος thomann παντα η τιμη ε? τα βαττ τ πρεπει να ειναι οτι πρεπει για σπιτισιο ενισχητη ε? δεν εχω καταφερει ακομα να τον ακουσω σε κα8αρη μορφη πριν αρχησει το drive του... επισης σκοπευω να πουλησω τον δικο μου ενισχητη marshall valvastate avt100x combo με το 12αρι ηχειο και το footswich για τα καναλια και τα εφφε μπορειτε να μου δωσεται και μια τιμη γ αυτον? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Η τιμή είναι απο εδώ http://www.dv247.com/guitars/orange-tiny-terror-all-tube-guitar-amp-head--34895 Ισάξιο,μπορεί και καλύτερο του thomann. Αν σπίτι εννοείς διαμέρισμα δεν ξέρω πόσο άνετα θα παίζεις με 7w.Θα πρέπει να τον έχεις χαμηλά. 5w που έχω δοκιμάσει είναι πολύ δυνατοί για διαμέρισμα. Μη σε ξεγελάνε τα νούμερα στα watt.Δε είναι αναλογικά της έντασης. Όταν ανεβαίνουν τα watt 10 φορές τότε η ένταση απλά διπλασιάζεται,δηλαδή ο 7w έχει τη μισή ένταση απο έναν 70w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 μπορειται να μου πειτε μια τιμη για τον δικο μου ενισχητη? (τον αναφερω πιο πανω) τον ειχα παρει το 2008 απο τον καγμακη 450ευρωπαικα μπορει να πιασει τουλαχιστον τα μισα? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 αυτον εδω εννοω http://www.pianoforte.ru/published/publicdata/PIANOFORWA/attachments/SC/products_pictures/AVT100X-E-big.jpg Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Kατι ενδιαμεσω απο 2,5 με 3 εκατοσταρικα πιανει ανετα. Εσυ αποφασιζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Kατι ενδιαμεσω απο 2,5 με 3 εκατοσταρικα πιανει ανετα. Εσυ αποφασιζεις... Μάλλον πολλά του λες. http://smart.noiz.gr/details.php?id=42418 150-200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 ξερεται εαν οι οραντζ σηκωμουν παζαρια στην τιμη η φευγουν σαν φρεσκα κουλουρια σλσ θελω να πω εχουν ζητηση? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 ξερεται εαν οι οραντζ σηκωμουν παζαρια στην τιμη η φευγουν σαν φρεσκα κουλουρια σλσ θελω να πω εχουν ζητηση? Δεν είναι θέμα αν σηκώνει παζάρια ο ενισχυτής αλλά ο πωλητής γενικά.Συνήθως άμα βρεις κάτι να πωλείται στη μισή αξία μάλλον δύσκολα θα είναι κάτι διαπραγματεύσιμο. Και οι orange είναι πολύ δημοφιλείς στους stonerάδες οπότε αυτοί τους παίρνουν σα ζεστά κουλούρια γενικά ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση