alexkon13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Τον ειδα στις αγγελιες με μια δελεαστικη τιμη...http://smart.noiz.gr/details.php?id=32271 Τον ακουσα και στο γιουτιουμπ και μου ψιλοαρεσε...Αλλα ακομα εξακολουθω να εχω καψουρα με τον Bugera 6260 212...Τι να κανω?????????? ??? ??? ??? ??? ??? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 κανεις???? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Να πάρεις τον Bugera . Τον Line 6 θα θελησεις να τον αλλάξεις γρηγορότερα , ασε που έχει και ξεπερασμένη πλεον τεχνολογία modelling. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Ο Στολλας δεν φερνει τους μπουγκερα??? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Ο Στολλας δεν φερνει τους μπουγκερα??? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
th_1970 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 +100000 για bugera. Και μενα η γνωμη μου ειναι πως θα "ξενερωσεις" γρηγορα με τον line 6 και θα ψαχνεις λεφτα για τον bugera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 ο συγκεκριμένος line6 βγήκε το '98 ή '99 με 30 ευρώ παραπάνω, παίρνεις καινούριο τον mustang III, φρέσκο πράμα, σπαρταράει... μάλλον υπερέχει των τωρινών μοντέλων spider της line6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση