SpyrosCh Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Φιλε warwick θα το ξαναπω μπας και το δεις αλλιως.. Διαλογος γνωριμιας σε νησι -Τι θα ελεγες να πηγαιναμε για ενα ποτο? -Κοιτα,αν το αλκοολ ξεπερναει το 40% τοτε ειναι πιθανον τα επιπεδα αιθυλικης αλκοολης στο αιμα μας να μας αποτρεψουν απ το να απολαυσουμε τη βραδια... -Ε,ενταξει,ας πιουμε μπυρες. -Τρελαθηκες?Ποιος ξερει τι αλλοιωση εχει υποστει ο λυκισκος και η βυνη εδω που ειμαστε στο ξερονησι... -Μμμμ...Μηπως θες να παμε κατ ευθειαν στο δωματιο μου? -Τσ τσ τσ τσ...Αν δε γνωριστουμε πως θα επιτρεψουμε στις ερωτογονες ζωνες και ορμονες μας να ενεργοποιηθουν ωστε να λειτουργησουμε ως καθαροαιμα θηλαστικα? -Ε τι θες χριστιανε μου?Να κατσουμε εδω στο μωλο? -Οχι,αλλα μπορουμε να κανουμε μια βολτα να δουμε τον κοσμο που εναγγαλιζεται και χαιρεται τις διακοπες του αποβαλλοντας την καλοκαιρινη εφιδρωση... - ??? Καταλαβες? Φιλικα! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω για τα comments και ειδικα για τα videakia...ειναι υλη για μελετη!!!Ενταξει ο τυπος με το MVP τα σπαει...ειδικα το the chicken στο τελος...Η μονη μου ενσταση ειναι ο ηχος του...καινουργιες χορδες?κατι με χαλασε...αλλα ειναι η αποψη του δεν μπορω να εχω γνωμη...thxs!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 και ειδικα για τα videakia...ειναι υλη για μελετη!!! όπως και το album που παρέθεσα αν το προσπεράσεις έχασες ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 όπως και το album που παρέθεσα αν το προσπεράσεις έχασες ;) Χαχαχαχαχα...θα το ακουσω!θα σου γραψω και αποψεις!Μια ζωη γκρινιαρης!!!Λες να αλλαξω σε φεντερ για πιο blues ηχο? ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2011 θα σου γραψω και αποψεις! δεν θέλω απόψεις φτάνει να το ακούσεις :) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση