blue Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 2 οι κακόγουστοι εδώ μέσα... ;D ;D ΤΡΕΙΣ ΡΕ MUNIR. Kαι το κομμάτι πολύ ωραίο ;) Mε μπάντα και τραγουδιάρη/-α ίσως καλύτερο :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Πέστα Αρχηγέ... Γίνεται ρε χωρίς χρυσά κλειδιά και binding ; Protone........ Απλά κουκλάρες. Πλησιάζεις σε κάτι που στριφογυρνάει στο μυαλό μου τελευταια! Στο χρώμα δεν έπεσες ακριβώς. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2011 τωρα το ειδα αυτο.... ;D η μεσαια ειναι (αυτη που δεν σου αρεσει καθολου.... ;D) Το πιστευεις οτι αυτην ακριβως ειχα φανταστει οτι θα ειναι; εχω φαει κολλημα τελικα ,αν καταφερω να αρχισω το Σεπτεμβρη καινουριο προτζεκτ θα μου επιτρεψεις να ζητηξω το κλοπηραϊτ για μια κλωνοποιησή της... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Εμένα με αρέζει ;D ;D πιο πολύ η πρώτη αριστερά! Από τις πιο ωραίες tele!!! o καναπές δέρμα ή δερματίνη; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 o καναπές δέρμα ή δερματίνη; Grin ΔΕΡΜΑ βεβαιως,τι μας περασες?ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2011 ΔΕΡΜΑ βεβαιως,τι μας περασες?ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ? ;D ;D Ήταν ερώτηση παγίδα! You’ve passed the test! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση