pkole Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Ok. Θα το έχω υπόψη μου. Πάντως έχω σκοπό να πάω με τα δείγματα ανά χείρας. Οπότε λογικά, αν έχει μια σχετική ποικιλία knobs και pots, θα βρούμε το σωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Καλημέρα.Ξεθαβω αυτό το νήμα για να μην ανοίγω άλλο..... Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω knob pointers για Gibson δηλαδή CTS pots (10mm inner diameter) από Ελλάδα;Θέλω μια τετράδα για την κιθάρα μου αλλά το πιο κοντινό που βρήκα είναι ο...Thomann!!! :-) "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Πάρε στο Bon studio και ρωτα. Έχει Gibson parts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2021 Ρώτησε στα παρακάτω. Bonstudio, τηλ. 2103809605 Νακας, τηλ. 2106686000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση