Celf Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Εγω προβληματιζομαι κυριως γιατι η πτηση μου ειναι 7 παρα 10 το πρωι ( η επιστροφη) αρα κατα τις 6 παρα 10 θα πρεπει να ειμαι εκει να γινει και το check in. Kαι 'γω, χωρις να ξερω βεβαια, ηλπιζα οτι θα ειχε τουλαχιστον αστικα. Τι στο διαλο...70000 κοσμος θα μαζευτει... Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Εγω προβληματιζομαι κυριως γιατι η πτηση μου ειναι 7 παρα 10 το πρωι ( η επιστροφη) αρα κατα τις 6 παρα 10 θα πρεπει να ειμαι εκει να γινει και το check in. Kαι 'γω, χωρις να ξερω βεβαια, ηλπιζα οτι θα ειχε τουλαχιστον αστικα. Τι στο διαλο...70000 κοσμος θα μαζευτει... Κοίτα, σίγουρα απο Κηφισίας έχει 1-2 λεωφορεία που πάνε Συνταγμα για όλο το βράδυ..Το 500 είναι το 1 το αλλο δεν θυμάμαι...Χ-13???κάτι τέτοιο...Πήγαινε στη στάση, κάποια στιγμή θα περάσει..!!Απο το Σύνταγμα είσαι οκ!!Θα προλάβεις πάντως, μην αγχώνεσαι!! I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Θα προλαβω; Δεν εχω ιδεα απο Αθηνα!!! ;D BTW Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 30,5 ΧΛΜ!!! Με ταξι ποσο λετε να ειναι;! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Αν υποθέσουμε ότι η συναυλία τελειώνει κατα τις 12:30, βαριά 1, σε 10' είσαι κηφισίας...Να κάνει και 45' λόγω κίνησης μέχρι σύνταγμα??Αντε 1 ώρα...Βάλε και κανα 30λεπτο που θα περιμένεις το λεωφορείο, max 1 ώρα, κατα τις 3 είσαι σύνταγμα στη χειρότερη!!!Απο το σύνταγμα με το Χ95 είναι 45-50 λεπτά το αεροδρόμιο..!! I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Με ταξι ποσο λετε να ειναι;! 40-50 ευρα....χαλαρα.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 40-50 ευρα....χαλαρα.... 57 εδωσα πριν 2 εβδομαδες απο Καλλιθέα.. I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 57 εδωσα πριν 2 εβδομαδες απο Καλλιθέα.. Βαλε και στις παραμετρους το ποσο μαλακας θα ειναι ο ταριφας...μια φορα μας πηρε Κηφισο Αγιο Αντωνιο 10 ευρω επειδη ειμασταν 2 ατομα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Αν υποθέσουμε ότι η συναυλία τελειώνει κατα τις 12:30, βαριά 1, σε 10' είσαι κηφισίας...Να κάνει και 45' λόγω κίνησης μέχρι σύνταγμα??Αντε 1 ώρα...Βάλε και κανα 30λεπτο που θα περιμένεις το λεωφορείο, max 1 ώρα, κατα τις 3 είσαι σύνταγμα στη χειρότερη!!!Απο το σύνταγμα με το Χ95 είναι 45-50 λεπτά το αεροδρόμιο..!! Αρα συνοψιζω: -Τελειωνει η συναυλια ποδαραδα στην κηφισιας 10' -Περιμενω 30' λεπτα το λεωφορειο και ελπιζω να ειναι προφανες ποια ειναι η σταση για συνταγμα και να το παρω χαμπαρι μολις φτασει ^^ 45' (Ποιο λεωφορειο απ' οδω;) -Απο Συνταγμα το Χ95 για αεροδρομιο που λογικα τερματιζει 45' 2 ωρες και 10 λεπτα αρα κατα τις 3 εως 3 μιση θα ειμαι λογικα στο αεροδρομιο. Ευχαριστω και ελπιζω να μη χαθω :P Υ.Γ: Θα εκτυπωσω και κανενα οδικο χαρτη εχετε κανενα λινκ υπ' οψη; Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aragorn23 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 www.ploigos.gr Δεν θα είσαι ο μόνος που θα είναι σε αυτή τη στάση.... Λεωφορείο το 500 ή ένα άλλο εξπρές που κάνει Κηφισιά - Σύνταγμα (δεν θυμάμαι το όνομα, θα το γράφει στη στάση...) I can change one note and make you cry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 www.ploigos.gr Δεν θα είσαι ο μόνος που θα είναι σε αυτή τη στάση.... Λεωφορείο το 500 ή ένα άλλο εξπρές που κάνει Κηφισιά - Σύνταγμα (δεν θυμάμαι το όνομα, θα το γράφει στη στάση...) Ενα Χ ειναι που κανει το κηφησια συνταγμα..παλια πηγαινε αεροδρομιο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση