hyperpanos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Ωραία διασκευή,με όλη την έννοια της λέξης,μια και δε μου κάνει επανεκτέλεση,αλλά για δικιά σας εκδοχή. Συνεχίστε,έτσι.Ό,τι ανεβάζετε στο νόιζ είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. :) συμφωνώ και εγώ ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Πολύ ωραίος!!Μπράβο σου :) Σταθερά ,με τρελαίνει ο ήχος της ακουστικής σου! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Μπράβο σας παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Κωσταντίνε και πάλι ζωγράφισε το κομμάτι σου... Μπράβο και πάλι μπράβο! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Πολυ ομορφο μπραβο !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Εξαιρετικο!! Μπραβο φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Πολύ καλό παιδιά, μπράβο. Μου άρεσε και το I fought the law, αλλά και το παρόν πόνημα εξίσου. Νομίζω θα γίνω φαν σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια παιδιά!!!!!! ;D @ Vasmar Φίλε, όσο και να σου φαίνεται περίεργο είμαι ψιλοάσχετος με τεχνικά θέματα ηχοληψίας (το μόνο που χρειάζεται είναι πειραματισμός και αρκετό διάβασμα στο noiz ;)). για την ακουστική που λες, ένα rode NT πυκνωτικό μικρόφωνο (το τοποθετώ στο ύψος του 12 τάστου), rennaisance compressor και eq για συχνωτική επεξεργασία!! αυτά!! less is more!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση