kostri Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Χαιρετώ σας. Επισυνάπτω ένα τραγουδάκι που έφτιαξα, με θέμα τον Μ. Ρασούλη. Είναι σε πρωτόλεια μορφή, έχω σκεφθεί κάποια ενορχήστρωση την οποία ήδη δουλεύω. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και αν έχετε κάποιες σκέψεις επ' αυτού, με χαρά θα τις διαβάσω. manolis_2.mp3 Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ακούγεται ωραίο και ως έχει. Η φωνή είναι η δική σου φαντάζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Χαίρομαι που σου άρεσε. Ναι, είναι δική μου η φωνή. Με την ευκαιρία να αναφέρω και τα τεχνικά: παίζω με μια φτηνή epiphone ακουστική(PR 100 NA). Επίσης, χρησιμοποιώ το rode nt1-a και για κάρτα την m audio fast track ulta. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Χαιρετώ σε και ελόγου μου! Ωραίο είναι το άσμα που σκάρωσες! Έχει συναισθηματικό φορτίο (για μένα πολύ σημαντικό στη μουσική). Και η φωνή μου άρεσε, ιδίως λόγω μπάσας χροιάς. Είμαι εκτός Αθήνας, οπότε θα έχω να προσθέσω περισσότερα τη Δευτέρα. Τα σέβη μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Μπράβο κι απο μένα αγαπητέ. Κρύβει παγίδες το να γράφεις τραγούδια για περιπτώσεις όπως η συγκεκριμμένη-τις οποίες αποφεύγεις με στυλ, ύφος και ειλικρίνεια. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το τραγούδι, στη θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά να το στείλω σε κάποιους επώνυμους που θα είχαν δεδομένη την εκτίμηση μου. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Προσυπογράφω όλα τα παραπάνω σχόλια. Εξαιρετικό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Πολύ όμορφο βοηθάει και η φωνή σου που έχει αυτά τα υπέροχα μπάσα . Νάσαι καλά ,να και κάτι διαφορετικό ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Ωραίο τραγουδάκι! Ωραία φωνή! Εύγε,kostri.. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ειδικά με τον ez. Προσωπικά έχω δύο σκέψεις: α) Θα προτιμούσα να είχα μαντέψει ότι αφορά τον Μ.Ρ., και όχι να μου το είχες πει. β) Άραγε ποιες ιδέες μπορεί να έχεις για την ενορχήστρωση; Αυτό φαίνεται να είναι φτιαγμένο για αυτή την απλή εκτέλεση που μας παρουσίασες... Πραγματικά απορώ και πιστεύω ότι σηκώνει πολύ σκέψη, καθώς οι αρμονίες είναι απλές, και δύσκολα θα ξεφύσει από αυτό το κλίμα της έντεχνης μπαλάντας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2011 β) Άραγε ποιες ιδέες μπορεί να έχεις για την ενορχήστρωση; Αυτό φαίνεται να είναι φτιαγμένο για αυτή την απλή εκτέλεση που μας παρουσίασες... Πραγματικά απορώ και πιστεύω ότι σηκώνει πολύ σκέψη, καθώς οι αρμονίες είναι απλές, και δύσκολα θα ξεφύσει από αυτό το κλίμα της έντεχνης μπαλάντας. Εμένα μου ήρθαν στο νου διάφορα έγχορδα, μινιμαλιστικα ντραμς ή καλύτερα λοιπά κρουστά και πιθανόν μικρές φράσεις με κάποιο μελωδικό όργανο, ίσως ένα από τα βιολία (ή μπορεί και κάποιο πιο παραδοσιακό όργανο) να ξεφεύγει από τη συνοδεία. Αλλά όσο το σκέφτομαι έτσι χίλιες φορές προτιμώ την απλή εκτέλεση που το παρουσιάζει εδώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση