kostaras75 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Μετα απο κανα δυο χρονακια ειπα να βαλω και εγω ενα τζαμαρισμα πανω σε ενα backing. Δεν ειναι one take και τετοια....κανα δυο σημεια που δεν μου βγηκαν τα ξαναεγραψα. Ειναι γραμμενο με toneport ux2 μεσω audition 3 και κιθαρα ibanez js1000. Απο ηχογραφηση δεν ξερω γενικα πραγματα πολλα οποτε καταλαβαινετε...αν εχει και ατελειες sorry :-\...και επισημαινω οτι ειναι λιγακι φλιαρο αλλα ειχα ορεξη μετα απο τοσο καιρο ;D Οποιος δεν εχει τι να κανει ας ριξει ενα ακουσματακι.....και μετα κανενα μπινελικακι ;D IMPROV.1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 εμένα μου άρεσες και σε παίξιμο και σε ήχο ;) ;) ;) well done . όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 οραιο παιξιμο φιλε μου αρεσες...well done!!! ο garsed αγαπημενος σου? ;D www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!Να βαζεις πιο συχνα tracks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ωραία τα λογάκια! 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ωραίος ο Κωστάρας! Μπράβο κι από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ωραίος ο πατριώτης!Μπράβο! (πολλή παρέα με τον Αντώνη διακρίνω ;) ;)) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Πολυ καλο για το ειδος και φρασεις και τεχνικη. Λιγα μεσαια μου ελειψαν. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 οραιο παιξιμο φιλε μου αρεσες...well done!!! ο garsed αγαπημενος σου? ;D Και αυτος μαζι με αλλους πολλους βεβαια....οτι μπορουμε παιρνουμε απο τον καθενα ;)...thanks. Ωραίος ο πατριώτης!Μπράβο! (πολλή παρέα με τον Αντώνη διακρίνω ;) ;)) Σωστα καταλαβες περι Αντωνη ;)....μη νομιζεις...δυσκολευτηκα να βαλω τετοια πραγματα στο παιξιμο μου...εγω μεταλιες γουσταρα παντα (και ακομα δηλαδη) αλλα ψαχνω εδω και καιρο και αλλα πραγματα....ελπιζω να τα καταφερω...thanks. Πολυ καλο για το ειδος και φρασεις και τεχνικη. Λιγα μεσαια μου ελειψαν. Σε θεμα ηχου δεν ειμαι ακομα σε καλο επιπεδο...ποιο πολυ εχω ασχοληθει με το παικτικο μιας και ειμαι ''παιχτης δωματιου'' οποτε φτιαχνω καποιους ηχους που μου αρεσουν και βαραω με αυτους....thanks. Παιδια σας ευχαριστω ολους...να'στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση