blue Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2006 Kι εγώ είχα πρόβλημα με το avatar.Moυ έβγαζε error,όταν προσπαθούσα να το βάλω από το my uplooads. Το πρόβλημα λύθηκε όταν το ανέβασα στο photobucket και έκανα copy URL https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια ειμαι τυφλος εγω ή δεν εχει επιλογη να βαλεις δικο σου αβαταρ? Τουλαχιστον εμενα μου εμφανιζει μονο τα default Που εχει το φορουμ... Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Είσαι τυφλός :P :) (δες στο τέλος του προφίλ, στον πίνακα ελένχου άβαταρ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2007 Και για τιμωρία θα έχεις για avatar την Λουκά!! :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 ρε παιδια σορρυ που το ξεθαβω αλλα εχω και εγω κατι αβαταρ κινουμενα και οταν τα ανεβαζω εμφανιζονται ακινητα...πως λυνεται αυτό? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Δε νομιζω πως λυνεται γιατι δεν πρεπει να υποστηριζονται τα .gif αρχεια για avatar. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Χμ.. απ την άλλοι μερικοί έχουν κινούμενα άβαταρ. Μου έρχεται τώρα στο νου ο Vrass με το γνωστό και μη εξαιρετέο μυγάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 και ομως! ο βρας εχει εκεινη την μυγα που περπαταει! edit με προλαβανε! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Υποστηρίζει .gif αρχεία... Και το δικό μου τέτοιο είναι... Όχι κινούμενο, βέβαια, αλλά εχμ... παντός φόντου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2010 Όσοι είχαν βάλει κινούμενο (.gif) avatar από παλιότερα υφίσταται και... κινείται κανονικά ακόμα. Επίσης, σε κάποια φάση δεν υποστηρίζονταν αν τις ανέβαζες στο noiz αλλά μόνο από κάποιο εξωτερικό link. Από κάποιο χρονικό σημείο και μετά σταμάτησαν να υποστηρίζονται τα .gif, οπότε υποθέτω πως... no go! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση